Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 4 februari 2012

Koud

Een snijdende wind doet mijn ogen tranen maar ik vind het lekker. Fris. Opluchtend. Heerlijk contrast met de vieze verwarmingswarmte waar ik de hele dag in zat.

Ik ben op weg naar iets. Ik weet niet precies wat. We zullen zien. Is het een derde date? Is het een domme actie? Of ga ik gewoon even koffie drinken met een bekende? Ik weet het niet. De hemel is kraakhelder. Een half maantje schijnt mooi. Sterren zijn zelfs in het stadslicht goed te zien.

Ik verbind me voor een paar uur met al mijn vezels met een man. Na enige aarzeling die ik overal voel , in mijn hart, hoofd en ziel, geef ik me over. Ik voel me heel kwetsbaar en naakt. Maar ik wil het. Het kost moeite me te laten gaan. Ik blijf denken en praten ook.

Tot het denken en praten eindelijk stopt en ik alleen nog voel. Het is overweldigend. Te overweldigend. Tranen stromen over mijn wangen. Ik huil in zijn armen. Dan is het over.

Het denken begint meteen weer. En ik wil praten. Ik wil weten hoe dit kan. Maar ik moet de kou in.

Een snijdende wind doet mijn ogen tranen en ik ben blij dat mijn andere tranen, die van diep van binnen, in de koude nacht niet opvallen op straat.

Ik was op weg naar iets. En ik weet nu nog minder naar wat precies. Het is koud.


geplaatst door Babette - 4150 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl