Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 26 maart 2012

Raak

Iedereen zegt het en je wilt het graag geloven. "Als het zo ver is weet je het gewoon.  Dan voelt het goed en is het meteen vertrouwd." Ik was er al aan gaan twijfelen maar het bleek toch waar te zijn.

Vrijdag ging ik voor de eerste bezichtiging en het was raak. Zaterdag nog een keer terug en toen wist ik het zeker: dit wordt mijn huis.  Nu nog 'even' een goede prijs bedingen en er is weer een wens vervuld. Een jaar geleden hoopte ik op drie grote dingen: een nieuwe baan, een nieuw huis en een nieuwe man. Het schiet aardig op zo. Two down, one more to go.

Er zijn nogal wat overeenkomsten tussen een huis en een nieuwe liefde zoeken. Proberen te bepalen wat echt belangrijk is, voldoende opties open laten, een voorselectie op het internet maken en dan de ontmoeting. In de meeste gevallen valt het tegen, soms zie ik potentieel.  Als het goed voelt wil ik gauw nog een keer terug en dan weet ik het vaak wel. Gelukkig is er ook een belangrijk verschil: waar je bij de huizen in jouw favoriete buurten ongeveer alle varianten wel kent, kun je dat van mannen niet zeggen.  Die zijn allemaal anders en dat maakt het zo leuk om ze te ontmoeten. Je te laten verrassen.

Je kunt je geluk niet afdwingen en misschien is het de goden verzoeken om zoveel moois tegelijk te willen. Maar waarom ook niet? Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars.


geplaatst door Euridice - 5105 keer gelezen

beoordeeld 2.5/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl