Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 12 maart 2012

Speed daten

Zin in een leuke avond waar je andere hoger opgeleide singles ontmoet? Dan is speeddaten iets voor jou: een ontspannen, efficiënte manier van kennismaken in sfeervolle locaties.

Informatie speeddaten

Principe
Op een speeddate avond ontmoet je zo’n 20 à 25 mensen afzonderlijk. Per gesprek kun je in 3 minuten een indruk van elkaar krijgen. Als je je gesprekspartner nog eens wilt zien vul je op je matchkaart een ‘ja’ in. Wil je dit niet, dan vul je uiteraard ‘nee’ in. Na afloop lever je je kaart in en gaan we kijken of er matches zijn, of te wel 2 x een ‘ja’. Als dat zo is krijg je hierover binnen 48 uur bericht. Je ontvangt dan elkaars gegevens, waarna je zelf een afspraak kunt maken.

Programma
Bij binnenkomst word je door ons ontvangen, je krijgt een drankje aangeboden. Ook krijg je van ons een matchkaart met hierop je voornaam en tafelnummer. Na een korte uitleg kan het speeddaten beginnen. Na ieder gesprek schuiven de heren een tafeltje op, de dames blijven zitten. Na iedere 7 à 8 rondes is er een pauze van 15 minuten. Het speeddaten zelf zal rond 22.30 uur zijn afgelopen, waarna er nog ruim gelegenheid is om na te praten. Op de meeste locaties kun je bovendien nog drinken, dansen, loungen of wat je maar wilt.

De matchkaart
Op de matchkaart staan de namen van je dates in tweevoud. Op de linkerstrook kruis je aan wie je nog eens wilt zien en wie niet. Deze strook lever je aan het einde van de avond in. De rechterstrook mag je houden: hierop kun je aantekeningen maken, zodat je achteraf makkelijker kunt terughalen wie bij welke naam hoort.

Een avondje uit!
Speeddaten is de ideale manier om snel leuke contacten op te doen. Drie minuten lijken kort, maar de ervaring leert dat dit precies goed is. Immers, je weet vaak al heel snel of iemand bij je past of niet. Zo niet, dan is drie minuten lang genoeg. Klikt het wel, dan vliegt de tijd en weet je dat het goed zit. De avond is geheel verzorgd, inclusief begeleiding van 2 speeddate-hosts, een welkomstdrankje, hapjes en een sfeervolle ambiance. Door de gezellige en ontspannen sfeer wordt speeddaten als een zeer prettige manier van daten ervaren.

Agenda

Bekijk de complete agenda voor een overzicht van alle komende evementen in Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Nijmegen, Rotterdam, Den Bosch en Maastricht.

Wil je eerst wat meer informatie?

 

 


geplaatst door Redactie - 7966 keer gelezen

beoordeeld 3.83/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl