Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 12 mei 2012

Blaren

 

Ja, op de blaren zitten, natuurlijk ben ik daar bang voor. Want die komen heus op een dag en met dat besef wordt iets eigenlijk al niks meer. Kansloos. Want gevoelens worden begrensd. Krijgen geen ruimte. Dus doven ze. Goed beschermingsmechanisme.

Teveel blaren gehad de afgelopen jaren. De plekken zijn dus nog kwetsbaar waar ze eens zaten. Met alle macht dus proberen te voorkomen dat er weer nieuwe komen.

Ik zag de film ‘Weekend’ deze week. Over een one-night stand op vrijdagavond die uitloopt binnen een weekend op een liefdesdrama. Of moet ik zeggen; op een prachtige ervaring die zomaar komt en abrupt weer afloopt omdat de ene man(het is een film over homoliefde) vertrekt naar Amerika op zondagmiddag.

De liefde die er bij het wakker worden is, na een heftige nacht vol drugs en drank en seks, komt voor beiden totaal onverwacht. De ene man worstelt nog met uitkomen voor zijn homoseksualiteit en de andere man gelooft na vele avonturen niet meer in de liefde. Dus heeft hij zich er voor afgesloten en een radicale beslissing genomen; emigreren.

Ik moest een beetje door alle lijntjes coke en jointjes heenkijken wilde ik me kunnen identificeren met de hoofdrolspelers. Maar ik voelde hun voorzichtige, breekbare gevoelens. Dat er eens in de zoveel tijd heel snel met iemand vertrouwdheid is en dan ook nog passie en humor. Dat is toch het mooiste wat er is? Maar je gelooft het haast niet. Zeker niet als je te vaak blaren hebt gehad.

Je wilt niks liever dan je overgeven aan alle heerlijke gevoelens die er bij zo’n ontmoeting komen kijken maar iets zegt je dat het niet verstandig is. Je wilt ook niks liever dan verstandig zijn. Maar iets zegt je dat je dit keer dat maar eens wel moet zijn.

Want door schade en schande wijs geworden weet je inmiddels dat er voor deze blaren geen pleisters zijn.


geplaatst door Babette - 3886 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl