Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 16 juni 2012

De mail met de big smile

Vandaag is het zover. Het gaat nu echt gebeuren. Het voelt een beetje aan als: voor het eerst in het Enkhuizer Sprookjesbos in het treintje stappen, terwijl je eigenlijk nèt te oud bent. Je hebt een hekel aan jezelf als je merkt dat je haast maakt om een plekje bij het open raam te bemachtigen en je wilt tijdens de rit niet voelen, dat je hart af en toe een sprongetje van vreugde maakt omdat jij vanaf die positie het hele park kan overzien. En dan buigt een lieve tante zich over je heen die jubelend en meelevend zegt: ‘Hoe vind je dat nou, zo helemaal bij het open raam? Geweldig hé kind! Tuut tuut!’

Ik ga speeddaten. Het lijkt wel of de organisatie mijn hoedanigheid aanvoelt, want ik heb het bovenstaande nog niet opgeschreven of er komt een mail binnen met als onderwerp: ‘Het is bijna zover!’ Het idee om zo in sneltreinvaart een aantal wandelende profielen van singles tegen het lijf te lopen is natuurlijk om regelrecht kinderlijk opgewonden van te raken. En tegelijkertijd heb ik de onweerstaanbare behoefte om dat te onderdrukken. Ik heb het er ook maar niet te veel over met anderen. Het beantwoordt regelrecht aan een behoefte en tegelijkertijd is het voorgeprogrammeerd. Dat heeft dat treintje in het Enkhuizer sprookjesbos ook en jij bent net op een leeftijd, dat je dat door hebt.

En dan is daar in mijn postvak ineens die mail met een big smile: ‘Het is bijna zover!’ Yeeeey! Wel goed van die reminder: ik heb mij zelden zo lang van te voren ergens voor opgegeven als dit.


geplaatst door Possess - 4977 keer gelezen

beoordeeld 2.8/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!



<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl