Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 17 juni 2012

De oh zo leuke champagneman..........

Tja, waar zal ik beginnen? Wellicht heb ik wel eens een blog hierover geschreven en op m4m geplaatst, maar dat weet ik niet zeker...... Maar goed, laat ik bij het begin beginnen........

Jaren geleden heb ik deze oh zo leuke man leren kennen als oppas voor mijn katje toen ik op vakantie ging. Al vanaf het eerste moment is er een enorme chemie tussen ons, maar hij heeft een vriendin, dus van afblijven.

Vooral in het begin kwam hij regelmatig langs om bij te praten, over zijn slechte relatie te praten. Al snel was er al een bepaalde diepgang, respect en aantrekkingskracht. Doordat we al redelijk snel de diepgang in zijn gegaan in combinatie dus met de aantrekkingskracht begonnen we elkaar hartstochtelijk te zoenen........ Nog enigszins onschuldig, is zoenen al vreemdgaan? Waar ligt die grens van vreemdgaan?

Je kan je voorstellen dat de keer daarna het niet bij zoenen bleef maar belandden we in mijn bed en het was helemaal goed.... Het hek was toen wel van de dam en konden we eigenlijk niet meer van elkaar afblijven...........

Ik voelde me toch wel schuldig, wat doe ik die vriendin aan?? Maar van de andere kant; ik heb geen relatie, dus ben ik dan fout bezig??????????? Kortom een constant conflict met mezelf, maar stoppen???

Na een tijd was die slechte relatie over en konden we zonder schuldgevoel doen wat we wilden. Tot hij een nieuwe relatie kreeg; hij wilde nu niet meer vreemdgaan en zijn nieuwe relatie een eerlijke kans geven zonder vreemd gaan.....Tuurlijk geloofde ik hem niet, maar respecteerde wel zijn besluit....

Om het niet al te moeilijk voor elkaar te maken en de verleiding te weerstaan, zagen we elkaar minder vaak. En als we elkaar zagen, bleven we gewoon op de bank zitten, kleren blijven aan, dat was immers afgesproken. Maar oh wat was het moeilijk en wat hadden we zin in elkaar al die keren en wat was er een spanning omdat we elkaar leuk vinden.............

Het kon uiteindelijk natuurlijk niet uitblijven, naast dat we het echt wel gezellig met elkaar vinden en we echt wel vriendjes van elkaar zijn, die fysieke aantrekkingskracht bleef....... Dus zijn we weer met elkaar in bed beland en wat is dat iedere keer toch weer helemaal leuk.. Iedere keer voel ik me weer een puber die voor het eerst het bed met iemand deelt.......

Zo zag ik hem deze week weer, van te voren wist ik al wat er ging gebeuren, met voorbedachte rade heb ik mijn bed verschoont, her en der wat overtollige haren weg gehaald, enz.

En tuurlijk zijn we weer in bed beland, omdat het toch al weer een tijd geleden was, de aantrekkingskracht was enorm... Eerst een hele tijd echt gezellig met elkaar zitten praten, we zijn echt oprecht geïnteresseerd in elkaar, wat ik al eerder zei,we zijn echt vriendjes van elkaar, hij is echt een belangrijk persoon voor me en niet alleen vanwege de sex...

Beiden vinden we het ook wel erg spannend, wat willen we van elkaar, alleen het gewoon als dierbare vriendjes bijkletsen of toch iets meer....

Uiteindelijk toch even naar mijn slaapkamer gegaan en daar is toen zoiets bijzonders gebeurt. Uiteraard hebben we aan elkaar gezeten, maar we zijn niet heel ver gegaan, het was te spannend........... Heel bizar maar waar. We hebben een hele tijd op bed gelegen en het was therapeutisch goed, we hebben het heel lang over voornamelijk zijn angsten en kwetsbaarheden gehad.. We lagen tegen elkaar aan, dat wil zeggen, hij lag op zijn rug, ik lag met mijn hoofd op zijn schouder. Juist door op een hele respectvolle manier het hier met elkaar over te hebben, zag ik ineens zo'n mooie, kwetsbare man die volledig zichzelf was en helemaal ontspannen was..

Wat is het toch mooi om iemand te zien die zich zo open durft te stellen, zich zo kwetsbaar en intiem op durft te stellen...

Van sex is er uiteraard niks meer gekomen en dat is prima, dit was zoveel mooier en intiemer. Ik ben er nog steeds van onder de indruk en ben nog meer van deze man gaan houden ook al zit er geen relatie in met hem.

We zijn wel heel erg de diepgang in gegaan en dichter tot elkaar gekomen.............

Wat kan een vriendschap toch mooi zijn............ En wat mij betreft is dat ook een vorm van liefde..


geplaatst door Siepje - 5425 keer gelezen

beoordeeld 2.5/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl