Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 9 juni 2012

Feedback

Laatst kreeg ik eens feedback op mijn profiel. Nou juich ik dit soort initiatieven volstrekt toe en maakt het mij nieuwsgierig. Zijn reply behelste het volgende:

Mijn profieltekst niet uitnodigend. Daar behoort te staan: lief, leuk, spontaan, een dag niet geleefd is een dag niet gelachen (of vice versa), jonger dan ik eruit zie en ik kan geweldig koken en vrijen.

Vervolgens kwam hij te spreken over mijn foto’s: te weten mijn foto op de bank: de bank kan maar dat ik erop zit, is fout. Het is te passief. Raar eigenlijk want je struikelt over die passieve winkels die banken verkopen.

Ik behoor een meer dynamische foto uit te zoeken. In mijn hoofd doemen afschuwelijke plaatjes van moi aan een draad buiten een vliegtuig hangend of ten dode opgeschreven struikelend terwijl ik de finish van een marathon (let wel: verbonden aan een goed doel) bereik, op. Wat ik wel kan doen, realiseer ik me nu, is een rol folie kopen, mezelf daar inwikkelen, mijn benen in een sprintstand brengen om vervolgens de buurman te vragen even een ludieke actie foto te schieten.

We zijn nog niet klaar met de bank foto hoor. Want de uitdrukking op mijn gezicht is expressieloos. De uitdrukking op mijn gezicht behoort een blije, o wat ben ik happy en wat hangen de slingers er weer leuk bij, uit te drukken.

Tot slot, ook al is er veel meer te zeggen over die bank foto, behoor ik meer curves te laten zien. M.a.w ik behoor een jurkje aan te trekken en er congruent bij te kijken. Inmiddels begrijp ik zelf dat ik dan niet op de bank moet gaan zitten maar – naar ik vermoed – hangend tegen een auto.

Na deze feedback gelezen te hebben, brak het anticiperende zweet me uit voor de 2e foto. De foto met de dolfijn. Laat me raden: ‘Jezus weer zo’n massatoerist. Lekker lullig met een dolfijn.’ Ik kan me er van alles bij voorstellen, maar vreemd genoeg ontsprong die foto de dans.

Ik heb de meneer van de feedback (met zijn hele foute overhemden) vriendelijk bedankt voor zijn advies. Raar misschien maar ik schreef hem nog dat als ik zijn advies op zou volgen ‘ik’ niet op die foto’s zou staan. Maar de meneer verzekerde mij dat het daar niet om gaat.

Nee die indruk kreeg ik ook al.


geplaatst door Chipito - 5875 keer gelezen

beoordeeld 3.33/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl