Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 26 juni 2012

Vakantie

Ben ik dan toch te schijterig?? Heel eerlijk gezegd: ja....

Ik heb nu dus een week vakantie. Sterker nog, ik had zelfs 10 hele dagen vakantie, het eerste deel zit er al weer op. Nou is zo'n weekje vrij op zich niet zo verwonderlijk, ik neem wel vaker een paar dagen. Niet al te vaak, heb de illusie (en die wil ik best houden...) dat mijn collega's mijn aanwezigheid bijzonder waarderen :-) Maar, niemand is onmisbaar en zo nu en dan mag ook ik vakantie hebben. Leuk, zou je denken, ware het niet dat wij in Nederland wonen en het daar altijd pestweer is... (terwijl ik nu naar buiten kijk, zie ik de zon uitbundig schijnen; today is a good day!) Oplossing: ga op vakantie! Ja, nog leuker!

Zo'n twee weken geleden besloot ik spontaan tot mijn 10 daagse werkonderbreking en ik besloot ook om, voor het allereerst in mijn leven, alleen op vakantie te gaan. Om een lang verhaal kort te maken: maandag wilde ik op vakantie naar een warm eiland, dinsdag wilde ik helemaal niet op vakantie, woensdag wilde ik naar Texel, donderdag werd het Kreta en tijdens het boeken schoof ik hyperventilerend van de zenuwen van m'n stoel. Conclusie: nu (dinsdag eropvolgend) ben ik naar de dierentuin in Arnhem geweest en slaap ik vanavond gewoon in mijn eigen bedje...

Nu vraag ik mij af: ben ik dan de enige, die zo bang is om alleen op vakantie te gaan? Of zijn er toch nog meer van die schijterige types? Ik weet dat ik altijd al een heimwee kindje ben geweest, maar dat heeft me eigenlijk nog nooit weerhouden van op vakantie gaan met anderen. Maar alleen... daar ligt kennelijk toch mijn grens (voor zover ik grenzen heb :-))

Mijn smoes om niet met een groeps- of singlesreis mee te gaan: was te kort dag om nog te regelen (ok, is wel een beetje waar). Maar ik heb me nu wel voorgenomen om voor mijn volgende vakantie (gepland in september '12) me toch eens te verdiepen in die groeps- of singlesreizen. Want dat briljante idee van helemaal remy en alleen op vakantie, da's het toch niet effe niet. Of die groepsreis het wel is, dat weet ik niet. Maar dit jaar staat voor mij in het teken van "als je het niet probeert, dan zul je het ook nooit weten!" en dat pas ik dan ook maar toe op de vakantie!

Overigens, mijn wispelturigheid gaat verder dan alleen wel of niet op vakantie gaan. Want nu hou ik wat geld over, dat ik aan die vakantie zou uitgeven en wil ik mezelf op "iets leuks" trakteren. Om een lang verhaal kort te maken: vrijdag wilde ik een nieuwe (IKEA) inrichting, zaterdag een iPhone 3GS (voor weinig :-)), zondag een HTC One V (andere smartphone), gisteren weer een nieuwe inrichting en vandaag denk ik dat ik het geld beter op m'n rekening kan laten staan. Anders komt die superstoer verzonnen vakantie in september al helemaal niet van de grond!


geplaatst door Nienke28 - 6124 keer gelezen

beoordeeld 2.86/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl