Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zaterdag 28 juli 2012

Meten en wegen

Aangezien ik op een datingsite geen gebruik kan maken van non-verbale communicatie, ik iemand niet heimelijk kan observeren zal ik het met een ingevuld profiel moeten doen. Het begint met kijken. Vind ik het plaatje leuk? Indien hmmmw…dan lees ik het profiel even door en beslis dan of ik op een gegeven opening inga. Zo niet dan schrijf ik een beleefd ‘toch maar niet’ mailtje.

Indien ik uit mijn snoezstand ontwaak, betekent dat ondermeer dat ik aangenaam getroffen wordt door een profiel. Dan breekt fase II aan. Ik probeer een inschatting te maken van compatiblity. De inschatting behelst ongeveer: Ben ik als vrouw compatible voor deze potentiele man?

  • Hij ziet er op de foto’s goed uit. Zie ik er - evenredig aan zijn fysieke wensen - uit? Met andere woorden maak ik een kans of is hij de vlag en ben ik de modderschuit?
  • Indien de man een voorliefde heeft voor marathons, triathlons en andere fysieke uitputtingsslagen dan kan ik wel een paar flitsende gympen aantrekken maar het gaat natuurlijk nergens over.

Zo maak ik bewust en onbewust een afweging. In essentie gaat het om hoe zie ik mijzelf, hoe ziet de ander zichzelf en hoe ziet de ander mij?

Als ik in de waan verkeer dat hij en ik nat gaan van eh…. rolgordijnen, waag ik een mailtje.

En soms vraag ik mij af: ‘Hoe zijn jullie met compatibility bezig?’


geplaatst door Chipito - 5130 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl