Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 16 september 2012

Gezien worden

Soms kan ik gek naar mensen kijken. Niet met opzet, dat ik denk, ik ga eens zus en zo kijken. Nee, dat gaat vanzelf. Zit daar in één keer in. Zie ik al die mensen voorbij komen. In allerlei soorten en maten, de een zus de ander zo. Sommigen hebben echt een rot kop. Daar heb je dan gelijk een hekel aan. Of van die zure, negatieve. Alles is kut in deze wereld. Of van die blije. Kan ik meestal ook wel neerschieten. Of van die mooie. Die dat willen weten ook. Van die vrouwen die weten dat ze gezien worden, nagekeken worden. Die zelfs bewonderd en begeerd worden. Dat gun ik ze niet. Ik gun ze niet dat ik ook kijk. Is wel moeilijk, hoor. Wegkijken. Maar ik wil ze pesten. Ik ben die man die niet naar ze kijkt. Die onverschillig is. Die een andere kant opkijkt. Vanuit mijn ooghoeken hou ik haar in de gaten. Ze ontwijkt me. Hautain. Ze staat er boven. Voor geen moment verwaardigt ze me een blik in haar hemelse ogen. Maar dan, ik zie haar balen. Ze voelt dat ik niet kijk. Ho, dat mag niet. Ik moet wel kijken.

O, wat is dit prachtig. Wat zijn we allebei kinderachtig. Vooral ik dan. Hoe krijg ik haar aandacht door haar te negeren. Ja, ja, dat dènk ik. Maar o, wat ben ik met haar bezig. O, wat heeft ze me te pakken. O, wat wil ik ook die aandacht. Voor vandaag ben ik haar vetste prooi.


geplaatst door Parlante - 5402 keer gelezen

beoordeeld 2.7/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl