Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 31 oktober 2012

Mannendingen

Volgens veel mensen ben ik best stoer. Ik stap overal op af – ook in mijn eentje, ik huur en bestuur een bestelbusje om mijn dochter te verhuizen, ik sjouw met hout, ik schuur en schilder dat het een lieve lust is, ik heb altijd mijn eigen geld verdiend. Kortom, ik sta behoorlijk op mijn eigen benen. Maar toch zijn er dingen die ik niet kan: typische mannendingen. Natuurlijk onvergeeflijk ouderwets om dat zo te noemen, maar voor mij is het wel zo. Dat krijg je ervan als je opgroeit met zes broers en een vader met gouden handjes.

Van het weekend lakte ik de op één-na-laatste deur in mijn nieuwe huis. Al de andere deuren had Oekraïense Mischa keurig voor me opgeknapt, inclusief het plaatsen van de klinken. Maar nu die laatste klinken nog – daar heb ik een boormachine voor nodig. En niet alleen dat – ik heb iemand nodig die hem kan bedienen. De volwassen oplossing die het best bij een overigens best wel feministische vrouw past is natuurlijk dat ik nu eindelijk eens zelf leer zo’n ding te hanteren. Ik hoef maar één van die handige broers te vragen om eens langs te komen. Of anders een vriend vragen om me te instrueren. Maar soms heb ik helemaal geen zin om alles zelf te kunnen. Een voetballer hoeft toch ook niet een goede keeper, verdediger, middenvelder én spits te zijn? Is het niet veel leuker als we af en toe eens wat talenten uitruilen? Een deurklink voor een lekkere maaltijd. Een winterklare tuin voor een geredigeerd stuk. Brengt meteen een hoop gezelligheid. M4M als een nieuwe tak van ruilen.nl?


geplaatst door Latte - 4645 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl