Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 28 oktober 2012

Verfrissend

Vorige week kreeg ik een e-mail van mijn kersverse achterbuurman. Dat kersverse slaat op mij, niet op hem. Ik ben nieuw hier en hij nodigde me uit om me bij te praten over de buurt. In de loop van de zomer hadden we al eens kort met elkaar gesproken – vooral toen ergens in de zomer onze tuinen voor een paar dagen in elkaar over liepen.

Het zit zo: toen ik het huis kocht stond de schutting tussen onze tuinen op instorten. De vorige eigenaren zouden, samen met Paul, betalen voor een nieuwe en ik werd betrokken in de e-mail correspondentie hierover. De schutting ging plat, de zwaar overhellende boom werd omgezaagd en een mooie nieuwe schutting werd geplaatst. Het weer werd kouder en van praatjes van tuin tot tuin kwam het niet meer. Vanuit mijn kamer op de eerste verdieping zag ik Paul vaak uitgebreid borrelen met vrienden. Het leek me een gezellige man. En nu dus die e-mail. Ik nam zijn uitnodiging graag aan.

Gisteravond was het zover. Met een flesje wijn onder de arm belde ik aan. Altijd weer verrassend hoe je het met een wildvreemde op slag gezellig kunt hebben. En wat ontzettend verfrissend om iemand te ontmoeten zonder te hoeven denken „is dit hem?“. Dan maakt het niet uit dat hij rookt terwijl ik daar een hekel aan heb of dat hij een nachtmens is en ik meestal vroeg naar bed ga. Er is geen noodzaak me af te vragen of ik hem nog eens wil ontmoeten en zo ja, in welke hoedanigheid. Heerlijk verfrissend om weer eens zo onbekommerd kennis met iemand te maken. En terug te schrijven: wordt vervolgd!


geplaatst door Euridice - 4705 keer gelezen

beoordeeld 3.27/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl