Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 24 november 2012

Bad news from home

Vluchten in iets anders omdat het bestaande je niet bevalt.

Ik zocht troost, warmte, intimiteit en misschien ook wel spanning in de armen van een andere man.

Ik vluchtte maar kon me niet verbergen.

Alles kwam uit en zorgde voor een escalatie van bestaande, sluimerende onvrede.

Heel veel onbegrip aan twee kanten. En een rsi duim van het whatsappen.

Nu is het dus uit. Een leeg, kaal gevoel. Wel rustig ook. Niks meer te verwachten, niks meer te verbergen. Even gewoon helemaal niks.

Ik zag ‘First cousin once removed’ op t Idfa dus in mijn eentje, de stoel naast me werd gevuld door een oudere dame daar waar hij had zullen zitten.

De documentaire liet op overweldigende wijze zien dat herinneringen maar betrekkelijk zijn. En dat wat je bent, dat je dat altijd zal zijn. De dichter bleef ondanks zijn Alzheimer van elk antwoord wat hij gaf een gedicht maken. Fascinerend. Hij wist niet meer wie zijn kinderen waren maar kon het dodelijk ongeluk van zijn broertje tot in detail beschrijven. Hij keek naar de bomen en vroeg hoe die dingen ook alweer heten die aan de takken zitten.

Voor mij zal het zal altijd, nou ja zolang mijn geheugen een beetje meewerkt, de dag blijven dat hij niet mee ging. De dag ook waarop het duidelijk werd dat het niet meer werkt. Ik vluchtte misschien wel om iets te forceren.

You can run but you can’t hide, Randy zong het al.


geplaatst door Babette - 3421 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl