Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 16 november 2012

Het orgasme IV

Ik zit onschuldig op een terras. Te kijken. Allemaal mensen. Ik realiseer me ineens: orgastisch geconcipieërd. Wij allemaal. Ik ook. Zonder uitzondering. In een kreun ontstaan. Kan het me werkelijk niet voorstellen. Als je ziet wat er allemaal voorbijkomt. Toch is het zo. Onontkenbaar. Allemaal. Dik, dun, oud, jong.

Geeft wel informatie. Zo naar mensen kijken. Ik zie dingen, die ik normaal niet zie. Bij al die kinderen van. Een vader. De vader, ja, het is een woord, slecht zo genoemd, omdat hij leven geeft. Maar het zegt ook dat hij dood zal gaan.

Zo zit er alles in. In dat orgasme. Toonbeeld van sterfelijkheid. En tegelijkertijd nieuw leven. Waarin wij allen zonder vragen ruw geworpen zijn. En onvermijdelijk iets mee moeten. Er iets van zien te maken. O, dit terras. Het loopt hier allemaal voorbij. Ze schijnen van dit alles niet bewust te zijn. Maar, ergens toch doorvoeld in hoe ze leven. Juist in het opgaan in de dingen van de dag. Daarin hun eindigheid beleven.


geplaatst door Parlante - 5389 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl