Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 14 november 2012

Tussen droom en daad

 

Ik had jou gekozen om hoe je er bij stond, tikje verlegen maar met een uitdagende blik. Jij wilde het ook wel met mij. Goed, dan gingen we het samen aan.

Ongemakkelijk zaten we tegenover elkaar, de spanning was bijna ondraaglijk. We bewogen niet, onze knieën raakten elkaar en jij keek met je doordringende bruine ogen in mijn grijsblauwe, vochtige ogen. Doodeng.

Het werd me teveel en je pakte me vast, ik huilde in je armen. Minutenlang zaten we zo voorover gebogen met onze armen om elkaar heen. Mijn onderrug protesteerde en ik rook jouw angstzweet. Het deerde me niet, ik voelde meteen dat ik eindeloos lang met je wilde vrijen. Het was alleen niet het juiste moment, de juiste plek.

Een kwestie van tijd dat wist ik zeker en dan gingen jij en ik heel erg vrijen.

Ik had jou mee gevraagd om hoe je al maanden met me chatte, vol begrip, soms wat opstandig. Jij wilde mee met mij. Goed, dan gingen we samen.

Ongemakkelijk zaten we naast elkaar, de spanning was dit keer aangenaam. We bewogen niet, onze knieën raakten elkaar en soms zocht je in het donker mijn ogen.

De beelden op het witte doek werden me teveel, je pakte mijn hand stevig vast en legde onze verstrengelde handen samen op mijn bovenbeen. Ik voelde mijn onderrug en rook jouw zweet. Het deerde me niet, ik voelde meteen dat ik deze nacht eindeloos lang met je ging vrijen. Het was nog niet het juiste moment en de juiste plek. Een kwestie van tijd.

Kopje thee in mijn keuken en dan het gesprek. Wat gaan we doen. Tussen droom en daad bleken ineens wetten en praktische bezwaren in de weg te staan en ook weemoedigheid, die niemand kan verklaren en die des avonds komt , wanneer men slapen gaat(vrij naar Willem Elsschot).

Het grootste praktische bezwaar was dat ik mijn bed nog moest verschonen. Jouw wet bleek te zijn dat je hopeloos verliefd was op een andere vrouw. Mijn weemoedigheid ging mijn minnaar aan.

Het was niet te verklaren en inmiddels ook al geen avond meer.

Ik zei je dat ik naar boven ging en mijn bed ging voorzien van frisse lakens. En dat ik dan wel merkte of jij er met mij tussen kroop of dat ik alleen ging slapen. Toen ik de laatste sloop om het kussen schoof stond je achter me. Je pakte me vast en zei dat je bleef.

We kropen tussen de lakens en je zoende me meteen op mijn mond. Zoenen is de testcase. Je lippen waren voller dan ik had durven dromen, je tong vaardiger dan ik gewenst had. Ik was al weg.

Geen wetten en bezwaren meer die ons in de weg stonden, hier kon toch niemand tegen zijn. Je mooie, zachte handen gleden voorzichtig over mijn borsten, je streelde heel zacht, precies goed.

Je durfde langzaam af te zakken naar mijn buik, ik aaide over je hoofd, en steeds maar zoenen.

Heel voorzichtig streelden je vingers mijn dijen, langzaam ging je met een vinger onder de rand van mijn broekje. Een schok ging door je lijf toen je voelde hoe nat ik was. Mijn hand had allang door jouw strakke boxer heen gevoeld in welke staat jij verkeerde.

Uren ging het door tot we tegen elkaar aan in slaap vielen, bij het ontwaken voelde ik al gauw weer je aangename strelingen en je tong in mijn mond.

Twaalf uur na het verschonen van mijn bed werd het tijd voor een douche, je kwam bij me staan. Het vuur laaide voor de derde en laatste keer op, en was heviger dan eerst. Tegen elkaar staand, zo verbonden, zo intens. Het paste zo goed.

Ik voelde me heerlijk licht, warm en vol vertrouwen de dagen die volgden.

Nu zijn de praktische bezwaren, wetten en weemoedigheid weer terug.

En ik droom en verlang weer naar de daad. Een kwestie van tijd?


geplaatst door Babette - 3743 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl