Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 25 november 2012

Waarom vrouwen zoveel schoenen kopen

Na jaren observeren heb ik eindelijk het antwoord op de vraag waarom vrouwen zoveel schoenen kopen, en liefst schoenen met hakken. Ik had al niets tegen deze gewoonte, integendeel, maar het fenomeen intrigeerde me. Wat is het antwoord?! Het antwoord is de natuur en onze oerdriften. Wij zijn als soort nl geprogrammeerd om ons voort te planten. Voor de voortplanting heb je 2 dingen nodig; een man en een vrouw. De betrokkenheid van de man kan zich beperken tot een korte tijd, die van de vrouw gaat meer dan 20 jaar duren, zo niet haar hele leven. Voor de man is het gedaan als de daad gepleegd is, voor de vrouw begint het dan pas. Dat is ook de reden dan mannen na de daad in slaap vallen; ze zijn klaar J, en vrouwen energiek worden: voor hen begint het pas….

Daarom heeft de vrouw de teugels in handen bij deze aangelegenheid. En terecht, Zij houdt die teugels in handen door zich onweerstaanbaar aantrekkelijk te maken; zo aantrekkelijk dat mannen gereduceerd worden tot tamelijk willoze wezens die nog maar aan eeeen ding kunnen denken…..
En nu terug naar de rol van schoenen met hakken; wel een geobserveerd wat hakken met vrouwen doen?! Juist ja het maakt ze extra aantrekkelijk, meer onweerstaanbaar. En dat is nu precies waar het om draait; vrouwen onweerstaanbaar maken voor mannen, waardoor de vrouw de teugels in handen krijgt in het spel van aantrekken en afstoten wat uiteindelijk tot de instandhouding van de soort bijdraagt. J

Op dit voortplantingsfenomeen is nog veel meer van ons gedrag , gewoonten en economie gebaseerd dan je op het eerst gezicht zou denken. Denk maar aan al die populaire boekjes van weleer als “waarom vrouwen hoge hakken dragen maar geen kaart kunnen lezen”, “waarom mannen liegen maar wel kaart kunnen lezen” enz enz. Maar daar gaat het nu niet om. Daar ga ik een volgende keer op in.


geplaatst door Bobo01 - 5407 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl