Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 28 maart 2012

Mooi weer

Er is minder dan niks te vertellen aan het firmament. Hooguit dat dezelfde dame uit 'Rivaliteit' mij nog steeds in de weg zit en ik haar waarschijnlijk ook. Het is positief, dat ze in ieder geval moeite heeft moeten doen, om de aandacht van iemand van mij af te pakken, maar het is haar uiteindelijk wel gelukt. De manier waarop, heeft mij alleen zo ongeveer ziek gemaakt.

Lees verder!

geplaatst door Possess - 1 reactiemaandag 26 maart 2012

Raak

Iedereen zegt het en je wilt het graag geloven. "Als het zo ver is weet je het gewoon.  Dan voelt het goed en is het meteen vertrouwd." Ik was er al aan gaan twijfelen maar het bleek toch waar te zijn.

Lees verder!

geplaatst door Euridicezondag 25 maart 2012

Van alle markten thuis

Mijn tuin heeft dit weekend een enorme upgrade ondergaan. Ik heb een vijver. Niet zomaar een vijver. Nee eentje met wel vijftig visjes. Deze waterpartij bevindt zich aan de zijkant van het terras. Daar waar het houten terras overgaat in stenen. Er mist slechts nog een marmeren fontein die op het ritme van de muziek van Mozart geometrisch figuren spuit. Als het avond is geeft hij gekleurd licht. In deze sfeer verwacht je elk moment dat er een prins een knieval voor je maakt en je met een gouden ring ten huwelijk wordt gevraagd.

Lees verder!

geplaatst door Julia28 - 1 reactiezaterdag 24 maart 2012

(geen) match

In de loop van de tijd heb ik al heel wat profielen gezien. Zelfs een aantal van vrouwen. Ik zou niet durven beweren dat ik daardoor een expert geworden ben op het gebied van dating profielen, maar een aantal dingen zijn me toch wel opgevallen. Zo lijken de meeste mensen iemand te zoeken met dezelfde karakter eigenschappen en vooral dezelfde interesses. In een zeldzaam geval zie je staan dat opposites attract, maar meestal is het tegendeel het geval.

Lees verder!

geplaatst door Gerbra42 - 4 reactiesvrijdag 23 maart 2012

Bordje op de boom

 

Ik werk even niet. Eigenlijk liggen mijn betaalde werkzaamheden stil sinds mijn dagtripje naar Hawaï.

Lees verder!

geplaatst door Babette - 1 reactiedonderdag 22 maart 2012

Sauna regels

Bij de receptie pakte ik na afloop van mijn saunabezoek een foldertje met de huisregels. Regel 1: Nooit bukken*, las ik in de roze kolom. In de blauwe kolom ernaast stond: Indien uitsteeksels horizontale vormen aan gaan nemen, gelieve de sauna en alle aanverwante vertrekken met onmiddellijke ingang te verlaten.

Lees verder!

geplaatst door Possess - 2 reactieswoensdag 21 maart 2012

Zwijmelen deel 2

Ondanks dat ik steeds naar buiten keek, had ik zijn aankomst toch gemist. Het bleek dat hij eerst bij de buren had aangebeld en toen pas mijn auto bij het huis ernaast zag staan. Hij was namelijk ook knap zenuwachtig. ‘Je moet zeker hiernaast zijn’, bromde mijn buurman. Ik heb zeker al een reputatie in het dorp : ). Dus er werd op de deur geklopt en daar stond hij met een bos zonnebloemen. Zo lief!

Lees verder!

geplaatst door Puzzled - 2 reactiesdinsdag 20 maart 2012

De minnaar

Vandaag is mijn beste vriend Willem op bezoek. Geestelijke opvang na mijn twee laatste ontmoetingen die niet waren geworden van wat ik er van had gehoopt en waardoor ik toch een beetje van slag ben. Hij smeert nog een croissantje aan mijn keukentafel en kijkt mij doordringend aan met zijn bruine ogen.

‘Onder welke steen heb jij gelegen, Julia?’, vraagt Willem.

‘Hoe bedoel je?’

Lees verder!

geplaatst door Julia28 - 9 reactiesdinsdag 20 maart 2012

Naakte zelf

Sommige dingen zijn moeilijk in woorden te zeggen. Ik heb daar nooit last van. Voor mij zijn woorden juist de ontsluiting van de beleving zelf. Daar zit niks tussen. Niet eerst de beleving en dan de woorden. Dat is heerlijk. In de beleving zelf al spreken. Dat is: als de woorden zichzelf vinden. In de liefde al gekust hebben, in geraaktheid al gesproken hebben, in de boosheid al geuit hebben. Dan ben je echt. Dan ben je duidelijk. Dan ben je zichtbaar voor de ander. Naakt. Wat een rust. Weet je waar je aan toe bent. Weet de ander waar hij aan toe is. Wordt hij tenminste serieus genomen als iemand zo tegen hem doet. En niet als patient behandeld. Want dat gebeurt als iedereen maar met iedereen rekening houdt. Nee, jij kan wel voor jezelf opkomen. Dat hoef ik niet voor je te doen. Heerlijk, wat een vrijheid. Wat een contact. Wat een open communicatie. Wat een thuiskomen bij elkaar.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactiedinsdag 20 maart 2012

Daten om te leren

Ruim een jaar geleden ben ik gaan daten nadat een jaar eerder een langdurige relatie was geëindigd. Ik was er aan toe, maar wist nog niet precies wat ik zocht of wat ik wilde bereiken met het daten. Eigenlijk ging ik er gedachteloos vanuit dat ik me had ingeschreven op een datingsite omdat ik een nieuwe serieuze relatie wilde.

Lees verder!

geplaatst door Branwen - 3 reactiesmaandag 19 maart 2012

Terug van weggeweest

Eén van de genoegens van het leven: op je gemakje in de trein met de weekendbijlagen van de krant.  Jurkje aan, mooie rode lippenstift op, op weg naar een feestje. In het wetenschapskatern staat een advertentie: "De leukste hogeropgeleide 50+ aingles, die net als wij, geen zin (meer) hebben in datingsites ontmoeten elkaar ongedwongen rond borreltijd  op zo 25 maart en voortaan elke 4e zondag van de maand in Rest Keizershof, Rotterdam".  Kijk, dat lijkt me nou wel wat. Gewoon, ontmoetingen in het echt  - helemaal zelf geregeld. Zou dat niet ook wat voor Den Haag zijn? (Laat het me weten!) Want eerlijk is eerlijk, na een tijdje date-loos door het leven te zijn gegaan begint het weer wat te kriebelen. Maar om nou weer op die site te gaan...

Lees verder!

geplaatst door Euridicemaandag 19 maart 2012

De volgende trein

‘Maar uiteindelijk heb je natuurlijk gelijk: ik ben een eikel. Wees blij dat je dat nu ontdekt in plaats van over 3 jaar. Het ga je goed’, was de laatste sms die ik kreeg van de man waar ik een paar keer zo leuk mee had geschreven, daarna gebeld en uiteindelijk ook had ontmoet. Een ontmoeting waarbij ik zelfs had gedacht; Ok, hij is dan wel tien jaar ouder dan ik en niet moeders mooiste. Maar ik vind hem lief, intelligent, enthousiast, breed geïnteresseerd, lekker gek en ik voel me veilig bij hem. Ik wil het wel aangaan misschien. Kijken waar het naar toe kan gaan. Obstakels zullen er vast komen maar die zijn er immers om samen op te lossen.

Lees verder!

geplaatst door Julia28 - 3 reactieszaterdag 17 maart 2012

zwijmelen

Weer een berichtje… Ik was gratis lid geworden van een nieuwe site, maar de inhoud viel wat tegen, zowel qua opleiding, uiterlijk als profielinhoud. Ik hield me dan ook vooral bezig met het op een aardige manier afpoeieren van belangstellende mannen. Ik vraag me ook wel af, hoe ze zich dat voorstellen als ze zelf niet meer dan basisonderwijs hebben en ik er toch echt op heb gezet dat ik wo heb.

Lees verder!

geplaatst door Puzzled - 4 reactiesvrijdag 16 maart 2012

Onder Nul

geplaatst door Fleurtjedonderdag 15 maart 2012

Tikkie, nu mag jij

Onder de douche in de sauna voelde ik plotseling iets warms langs mijn bil glijden en even later nog een keer. Ik kon niet omkijken, want ik stond met mijn hoofd in het schuim. Eenmaal mijn haren uitspoelend, wreef ik over mijn gezicht en zag een persoon de hoek om gaan. Ik griste mijn badjas van de haak en glibberde over de natte vloer naar de gang. Een niet onaanzienlijke man liep naar de rustruimte. Ik volgde hem. Aan de bar probeerde ik oogcontact te organiseren. Hij reageerde niet. Of negeerde hij me bewust? Hij pakte zijn drankje van de bar, zocht een tijdschrift uit en ging liggen op een stretcher. Vreemd, wat had ik dan net gevoeld!

Lees verder!

geplaatst door Possess - 2 reactiesdonderdag 15 maart 2012

verlangen...

Als ik hier de blogs lees, dan worden ze veelal door één ding beheerst: Verlangen....

Een ieder zal zijn/haar persoonlijk manier hebben om aan dit universele verschijnsel uiting te geven. Onderstaande is er één van…….

Lees verder!

geplaatst door Joyfullwoensdag 14 maart 2012

Geen terugweg........

Geen terugweg........

Machteloos keek ze toe. Kijken……ze kon alleen maar kíjken……

Lees verder!

geplaatst door Joyfull - 2 reactiesdinsdag 13 maart 2012

De stem

Iedereen heeft wel iets specifieks waar hij of zij op valt. De een houdt van een volle haardos, de ander van gespierde armen, en soms is het iets ongrijpbaars als een stem. Die kun je niet veranderen, aanpassen aan de mode of in vorm houden met sport. Maar geloof me, iedere keer als ik die stem hoor, dan smelt ik...

Lees verder!

geplaatst door Charmed - 3 reactiesmaandag 12 maart 2012

Speed daten

Zin in een leuke avond waar je andere hoger opgeleide singles ontmoet? Dan is speeddaten iets voor jou: een ontspannen, efficiënte manier van kennismaken in sfeervolle locaties.

Informatie speeddaten

Principe
Op een speeddate avond ontmoet je zo’n 20 à 25 mensen afzonderlijk.

Lees verder!

geplaatst door Redactie - 2 reactieszondag 11 maart 2012

Geknakte narcissen

'Goedemorgen jongens en meisjes. 't Is vandaag een bijzondere dag, want we hebben er een nieuwe juf bij de komende weken. In het kringgesprek maken we kennis met haar. Ik ga eens kijken hoe rustig en snel jullie in de kring kunnen gaan zitten'.

Binnen 2 minuten zitten alle kinderen van groep 7 in de kring. Verwachtingsvol en stiller dan anders kijken de kinderen om zich heen en vooral ook naar de nieuwe stagiaire

Lees verder!

geplaatst door Nobele - 2 reactieszondag 11 maart 2012

Duizendpoot

Het was Internationale Vrouwendag afgelopen donderdag maar daar heb ik weinig van gemerkt. Ik zat namelijk op Hawaï.

Om precies te zijn; ik lag op Hawaï.

Lees verder!

geplaatst door Babettezaterdag 10 maart 2012

Verval

Bij mijn laatste bezoek aan een schoenenwinkel heb ik mij vergrepen aan van die kekke korte grijze laarsjes met een 7 centimeter hoge hak. Dat is eigenlijk 2 centimeter boven wat ik fysiek aankan en waarbij ik mij nog elegant kan voortbewegen. Maar tja de laarsjes staarden mij aan, hoe ik ze ook ontweek, en riepen steeds ‘Neem mij, neem mij.’ Je begrijpt het al en ook mannen zullen dit begrijpen, daar kon zelfs ik geen weerstand aan bieden. Was mijn vlees maar niet zo zwak geweest dan had ik mij nu nog gewoon jong en fruitig kunnen voelen.

Lees verder!

geplaatst door Julia28 - 8 reactiesvrijdag 9 maart 2012

Weemoed

De winter kraakt. Lege plekken tussen de kramen. Aan het eind van de straat een winkel in curiosa en antiek. Meer kringloop eigenlijk. De deur open. Geen verwarming. De sfeer verdiept mijn voelen. Tafels, stoelen, radio’s, klokken, fietswielen, schoenen, laarzen. Spullen, stuk voor stuk aan iemand toebehoord. Ooit aangeschaft, een huis mee ingericht, tot thuis gemaakt, een eigen warm plekje. Het zijn nu dode dingen, ontheemd, uit samenhang ontrukt.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 5 reactiesdonderdag 8 maart 2012

KLOOSTERLEVEN

Stilte, ik hoor niets,
niets, alleen de ademhaling van
de anderen en die van mezelf,
niet aan denken
concentreer je op die van jezelf.
Niet wegdromen, niet aan denken
alleen observeren van je ademhaling
m'n neus dat mag
dat is de opdracht.

Lees verder!

geplaatst door Eik - 1 reactiewoensdag 7 maart 2012

Fly me to the moon

Mijn hele leven staat in het teken van muziek. Muziek is een fantastische manier om gevoelens te uiten, maar meer nog is het letterlijk en figuurlijk een instrument om diep geroerd te raken door het vertoonde/gehoorde spel. Muziek is veelzijdig en overal aanwezig (niet altijd fijn overigens) en is een wezenlijk bestanddeel in onze samenleving.

Dat muziek zoveel betekenis heeft zie je onder meer bij bejaarden die , als je oude kinderliedjes gaat zingen, weer helemaal opveren en lekker meezingen. Muziek en tekst horen bij elkaar. Singer songwriters zijn (weer) helemaal “in” .

Een poos geleden heb ik een tekst gemaakt op de melodie van “Fly me to the moon”. Dit lied is ontelbare keren gezongen in allerlei bezettingen, ik ken het o.a. van Sinatra en van Billy Holiday.

Lees verder!

geplaatst door Nobelewoensdag 7 maart 2012

Hopeloos ouderwets

In een restaurant kreeg ik mot met mijn tafelgenote. Heel gênant. Ik ging er zo in op, dat ik me later op weg naar huis afvroeg of de mensen om ons heen het gemerkt hadden. Natuurlijk was het zacht gekibbel, maar anderen kunnen aan je gezicht, je houding en je gebaren wel zien of je het naar je zin hebt of niet. Achter mij zat een gezelschap met de armen ineen gehaakt te zingen. Die waren hopelijk te druk met zichzelf.

Lees verder!

geplaatst door Possess - 1 reactiezondag 4 maart 2012

Thuis komen

De ruitenwissers gaan ritmisch in de hoogste versnelling op en neer en ik volg op goed geluk de koplappen voor me. Het waait hard en ik moet mijn handen goed aan het stuur houden. Dwars door de gitzwarte nacht van het Groningse platteland gaat het. Een lange rechte weg langs zwarte silhouetten van boerderijen. Uit de boxen klinkt de stem van Guus Meeuwis (ja ook ik heb zo mijn afwijkingen waar ik liever niet mee te koop loop….). ‘Je zegt 'Ik ben vrij', maar jij bedoelt 'Ik ben zo eenzaam'. Je voelt je te gek zeg jij, maar ik zit niet te dromen want die blikken in je ogen zeggen alles tegen mij……

Lees verder!

geplaatst door Julia28 - 3 reactieszondag 4 maart 2012

Plassende betweters

Vorige week ging ik last-minute naar de voorstelling van ‘Van der Laan en Woe’. Ik wist eerlijk gezegd van te voren niet wie dat waren maar dat mocht de pret niet drukken. Mijn vriendin en ik zaten letterlijk op de allerlaatste twee stoelen die nog beschikbaar waren op de bovenste rij. We waren er gekomen door over de stoelen heen te klimmen. We hadden al gelachen voor van der Laan en Woe ook maar een woord hadden gezegd.

Normaal gesproken word ik tijdens onze uitjes naar de film of theater altijd voorzien van droplollies of suikervrije snoepjes door deze vriendin. Dit keer werd dat genoegen ernstig belemmerd. Er zaten nu zo’n 10 mensen tussen ons in.

Lees verder!

geplaatst door Babette - 3 reactieszaterdag 3 maart 2012

Seksuele energie

Geinspireerd door de blog Sex sells en de reacties daarop het volgende:

Babette schrijft dat gezien het aantal keren dat haar blog 'Hete date' is gelezen (veel meer in korte tijd dan andere) ook hoogopgeleiden net zoals de gewone simpelen, waar je bv best even mee kan downdaten, maar vooral niks voor het 'echie', (dit laatste even terzijde, kan het niet laten) dat dus die hoogopgeleiden ook gefascineerd zijn door sex.
Was daar dan nog twijfel over?

Lees verder!

geplaatst door Laura - 2 reactieszaterdag 3 maart 2012

Ongelooflijk (oproep)

'Ruim 40.000 Nederlandse alleenstaanden zijn de afgelopen twaalf maanden via internet opgelicht door hun vermeende nieuwe geliefde. Samen gingen zij via internetdating voor 90 miljoen euro het schip in. Dat stelt de Fraudehelpdesk in een ’voorzichtige schatting’, gebaseerd op een jaar lang bijstaan van fraudeslachtoffers.' Aldus de Telegraaf op 1 maart. 'Zo is er bij de helpdesk een vrouw bekend die via internet stapelverliefd was geworden op een man die haar in een jaar tijd voor 350.000 euro heeft uitgekleed. Ze is dusdanig van slag dat ze nu met zelfmoordplannen rondloopt. Bij de meeste slachtoffers van datingfraude blijft de schade echter beperkt tot enkele duizenden euro’s en een gekrenkt ego. Slechts een enkeling doet aangifte.'

Lees verder!

geplaatst door Marjelle - 1 reactiezaterdag 3 maart 2012

Het Hoofd

Het Hoofd

Pfff, die emmer gaat moeilijk open,
Ik probeer het deksel los te krijgen
Door met een lepel te wrikken
eindelijk trek ik de emmer open
en ik ruik aan de klei of deze nog goed is,
Gelukkig, ik trek met mijn beide handen
een stuk klei van de klomp die
in de emmer ligt.

Lees verder!

geplaatst door Eik - 2 reactiesvrijdag 2 maart 2012

Autobahn

Autobahn

Ik rij regelmatig naar mijn werk over de snelweg. Meestal in gedachten en op de automatische piloot, wat overigens – even afkloppen – altijd goed gaat. Dit keer zat er een inhalende auto naast me die naast me bleef rijden. Ik keek opzij en zag een erg leuke man breeduit naar me lachen. Ik lachte terug en hij haalde me in en ging voor me rijden. Hij minderde vaart, dus ik haalde hem weer in, niet zonder naast hem te flirten. Dat spelletje ging zo’n 30 kilometer door. Hij maakte gebaren van even praten. Ik wees vooruit en opzij. Bij mijn afslag gaf ik richting aan en hij deed hetzelfde!

Lees verder!

geplaatst door Puzzled - 1 reactievrijdag 2 maart 2012

Om eerlijk te zijn II

Eerlijkheid. Als ik alleen al af ga op de profielen is eerlijk zijn één van de meest gewaardeerde eigenschappen. Doordat het zo belangrijk is voor veel mensen durf ik vaak niet eens toe te geven dat het voor mij niet altijd even belangrijk is. Soms waardeer ik het niet eens. En soms kan ik het heel goed begrijpen dat mensen ook uit eigen belang niet helemaal eerlijk zijn. Misschien komt het doordat ik er al vanuit ga dat niemand altijd eerlijk is. Ik ben daar niet cynisch over. Vind het heel menselijk. Alleen denk ik (op m4m) soms dat ik daar alleen in sta.

Lees verder!

geplaatst door Gerbra42 - 2 reactiesdonderdag 1 maart 2012

ZIEK

 

Terwijl ik nog dieper onder het dekbed kruip
voel ik mijn lichaam,

de spieren doen zeer
Toch een kou gevat,
had gisteren niet naar Di-rect moeten gaan,
voelde me al niet lekker
maar dat zou toch echt zonde zijn geweest
van de kaartjes.
Het was echt te gek,
af en toe op de rand van te hard.
Bij een volgend concert neem ik oordoppen mee:-)

Lees verder!

geplaatst door Eik - 5 reactiesdonderdag 1 maart 2012

Een uit de hand gelopen stapavond...

Zoals elke donderdagavond gingen mijn vriendinnen en ik ook deze week weer op stap in ons stamcafé. Leuke tent, altijd veel gezellige mensen, goede sfeer. We stonden dicht bij de bar, zo konden we optimaal genieten van de drank deze avond. Één rosébiertje, werden er twee.. en drie.. en vier.. en oeps, nummer vijf kwam hard aan. En kijk eens wat daar voor leuke kerel aan de bar stond! Hij voldeed aan mijn eisen. Langer dan 1.90 was hij sowieso. Goed gebouwd ook. Lekkere billen moest ik nog even checken. En hij was ook voorzien van een knappe kop. Die moet ik even aan gaan spreken was mijn eerste gedachte. Dus ik, recht op mijn doel af, mijn vriendinnen moesten lachen en stonden te kijken wat voor versiertruc ik deze keer ging gebruiken. Ja jongens, ik ben een vrouw die van versieren houdt. Je hoeft mij niet te versieren, ik versier jou wel!

Maargoed, hoe dichterbij ik kwam, hoe meer de knappe man mij bekend voorkwam. En jawel, toen ik zo dichtbij stond dat ik met mijn neus bijna zijn borstkas aanraakte, keek de knappe man naar beneden en wist ik het zeker. Het was Bas. Mijn ex. Twee jaar geleden is dat uitgegaan en sindsdien eigenlijk nooit meer iets van hem gehoord. Ik stond met hem te kletsen, al ging de helft van het verhaal langs me heen, ik was officieel best wel een beetje aangeschoten. Bas had dit door. Dus ook hij begon onzin uit te kramen en een beetje met me te dollen. Zo ging het eigenlijk de hele tijd door. Mijn vriendinnen konden er niet over uit waarom en vooral hoe ik toch altijd aan die knappe mannen kom. Een ex is een ex dacht ik bij mezelf, dus ik heb het gesprek toch maar afgekapt en ben met mijn vriendinnen aan de andere kant van de kroeg gaan staan. Verder heb ik hem de hele avond niet meer gezien of gesproken.

Totdat het tijd was om naar huis te gaan. Met mijn sjaal al om en mijn jas half aan liep ik naar buiten. En wie stond daar om het hoekje van de kroeg? Jawel. Bas. We hadden natuurlijk de hele avond al wel een beetje grappige spanning gevoeld, maar toen ik zo dicht bij hem stond.. zonder andere mensen om ons heen en met een flinke slok achter mijn kiezen werd hij nog aantrekkelijker.. en mijn drang naar seks werd verhoogd en verhoogd… en ik kan best toegeven dat ik me niet meer in kon houden en hem gewoon op zijn bek heb gepakt.. Waar een flinke pot openluchtseks het gevolg op was! Damn wat was dat koud!!! Maar wel onwijs lekker!! De druk is van de ketel! Halleeluja! Zonder pardon. Alsjeblieft. (het was nodig jongens, ik stond al zo ontzettend lang droog) We zijn in zijn bed geëindigd met kei harde porno! Porno met de hoofdletter P! Damn! Dit was precies wat ik nodig had op het moment! En niet zomaar nodig.. nee echt nodig! Wat nou mijn ex smsen?! Nee joh, hoofdstuk met mijn ex gewoon eindelijk afsluiten en zorgen dat er iemand op je pad komt die het nog veel beter kan! Iemand die weet wat hij moet doen en vooral weet hoe hij het moet doen! En hij doet het goed! Oelala! Okee.. genoeg over Bas, hij is de hemel alweer wel genoeg ingeprezen. klein nadeeltje namelijk. het condom is gescheurd. GVD!! Condooms van het CZ! Lekkere zorgverzekering is dat! Dus buiten het feit dat ik nu misschien weer wel een of andere vieze ziekte op heb gelopen, is de kans op kleine Fleurtjes en kleine Basjes ook aanwezig!

Dus vrijdagochtend netjes om 09.00 uur en met een enorme kater naast mijn bed (even voor de duidelijkheid, ik ben inderdaad na de seks gewoon meteen naar huis gegaan, je moet mensen laten weten dat je dingen uit liefde doet en dingen uit lust doet. Dit was dus zon ding dat uit lust gedaan werd). Op naar de apotheek voor de morning after.. En daarna door naar de GGD voor een SOA test..

Mama kwam vandaag mee helpen poetsen. Het was echt een enorme zwijnenstal! Afwas tot aan het plafond, klerenkast halfvol (rest door de kamer) en je kon je naam in het stof schrijven. Verschrikkelijk! En dan nog niet te praten over de stank die uit mijn badkamer kwam.. Ik schaamde me dood en was zoo blij dat mijn arme moedertje vandaag alles voor.. euh.. met.. mij kwam opruimen! 5 uur later en 3 kopjes koffie en een boterham armer waren we dan eindelijk klaar! Alles was brandschoon! De badkamer rook naar bloemetjes! Het servies stond weer op zijn plaats, er kon weer aan mijn eettafel gegeten en jawel, mijn moeder zag hierdoor de lege verpakking van de morning after pil. Misschien volgende keer toch maar wel drie keer nadenken voordat ik in zo’n impulsieve nacht beland.. Een preek van je moeder over veilig vrijen wil je op je 24ste echt niet meer..

Take a change.. do something out of the ordinairy.. if it makes you fall, pick yourself up! If it changes your life, let it! You only live once.. make it count! ♥

Lees verder!

geplaatst door FleurtjeVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl