Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 30 juni 2012

Hoe overleef je als alleenstaande ouder de vakantie?

Ik hoor veel mensen er over dubben. Wat doe je als alleenstaande met de vakantie? Doe je gewoon of je neus bloedt en besteed je de vakantie zoals je dat altijd deed. Of boek je een speciale singlesvakantie? Of word je bij dat woord alleen al onpasselijk? En hoe ga je als alleenstaande ouder met vakantie met je kinderen? Het is toch allemaal net even drukker, net even wat meer geregel en je kunt best ver weg gaan, maar ja, dan moet je het wel allemaal in je eentje rijden.

Lees verder!

geplaatst door Johanna - 4 reactieszaterdag 30 juni 2012

Relaties, begin van een nieuw leven III

Ja, die therapeutische relaties. Als je partner fungeert als confrontatie met jezelf. Waar die partners al niet toe dienen. Je huwelijk. Het begon zo mooi. Tot het af ging brokkelen. Na een rozige liefde ging je je zoetjesaan ergeren aan zijn weekheid, zijn vriendelijkheid. Die oneindige meegaandheid, waar je geen reet aan had. Ben ik daar ooit op gevallen? Wat een slappe zak. Maar je heb hem zelf gekozen. Juist deze man. Tering, wat een confrontatie. Hem kan je het niet eens aanrekenen. Hij doet gewoon zijn ding. Het is nog steeds dezelfde man. Waar je ooit van hield.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactiedinsdag 26 juni 2012

Vakantie

Ben ik dan toch te schijterig?? Heel eerlijk gezegd: ja....

Lees verder!

geplaatst door Nienke28 - 4 reactieszaterdag 23 juni 2012

Wonderschone liefde.

 

Door de gesloten deuren heen hoor ik ze aankomen….

Lees verder!

geplaatst door Joyfull - 1 reactievrijdag 22 juni 2012

Relaties: begin van een nieuw leven II

Ontmoetingen. Je komt elkaar tegen. Soms gebeurt er wat. Dan word je geraakt, is er ineens interesse, een aangetrokken zijn. Het verrast je, het overkomt je. Toch zijn we in elke fase van ons leven ontsloten voor bepaalde ontmoetingen. Ontmoetingen, die op dat moment in ons leven passen. Dat zijn vaak therapeutische relaties. Je kwam iemand tegen omdat je zo iemand nodig had om shit te ruimen. Had je zelf niet eens door. Je dacht echt dat je van hem hield. Dat moest ook wel natuurlijk, anders werkt het niet. Want je moest echt op je bek gaan. Eigenlijk kwam het er op neer: hoe fouter, hoe beter. Bedankt, dames. En hopelijk, wederzijds natuurlijk. Dat het ons allemaal wat mag brengen. Helaas, was dat maar zo. Sommigen glijden uiteindelijk in de verzuring. Van die slachtoffers. Het ligt altijd aan de ander. Die bitter worden. Oude mensen met een hondje. Die meer van dieren houden dan van mensen. En het beest de hele dag koekjes voeren.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 5 reactiesvrijdag 22 juni 2012

Lekkere afleidingen

Ik had een date. Met bliksem en regen op de achtergrond; heel symbolisch. Het werd ook nog weer droog, net toen we naar buiten moesten. Er was geen noodzaak meer om heel snel in onze auto’s te glippen. Zo kwam het dat we elkaar  ietwat ongemakkelijk een tijdje vasthielden op de parkeerplaats. Dat voelde heel goed. Onze lippen vonden elkaar echter niet. Ik wilde ook niet dat ze elkaar vonden, dat zou bederven wat er was.

De belangrijkste vraag die hij mij in de uren daarvoor stelde:

“Waar komt jouw onrust vandaan?”

Lees verder!

geplaatst door Babette - 1 reactiedonderdag 21 juni 2012

Best netjes toch?

De zevende man die tijdens het speeddaten bij mij aanschoof, kwam uit Enkhuizen. Alsof hij mijn vorige blog gelezen had. ‘Hé, Enkhuizen,’ zei ik enthousiast, vermengd met verbazing. Opgewekt vroeg hij: ‘Ken je Enkhuizen?’ ‘Ja,’ zei ik: ‘van Sprookjeswonderland.’

Lees verder!

geplaatst door Possesswoensdag 20 juni 2012

De onbekende man (vervolg)

De onbekende man is wat bekender geworden maar nog steeds onbekend. Ik weet hoe mooi zijn tuin is omdat hij er met zoveel aandacht en liefde in werkt, hoe hij kijkt als hij verdrietig is en dat hij een beetje licht geeft als hij blij is. Warm geel licht. Hoe krachtig zijn magere lijf is en dat hij van jazz houdt en van kersentaart. Maar heel veel moet ik nog ontdekken. Twee losse levens die langzaam in elkaar vouwen. Rustig, ritselend, schurend en soms vanzelf. Een nieuw verhaal misschien. Straks maar daarvoor is het nog te vroeg. We bellen uren aan de telefoon, praten, veel lachen, ontroering, verdriet en gek doen. Fragmenten van honderden verhalen die we al hebben geleefd, duizenden gebeurtenissen waar we niet bij zijn geweest. En we kunnen niet stoppen want er is zoveel te vertellen, zoveel te delen. Jaren en jaren liggen al achter ons. En dat spijt me en ook weer niet.

Lees verder!

geplaatst door Julia28 - 4 reactieswoensdag 20 juni 2012

Mijn eerste

Hallo. Dat is altijd een goed begin, vind ik. Dit is namelijk mijn eerste blog op Match4Me en ik vind dat je dat dan netjes moet beginnen. Dus iedereen die dacht dat “Mijn Eerste” ergens anders op sloeg en een stomend verhaal verwachtte, jammer… Gaat niet gebeuren.

Dit is dus mijn eerste blog, dus ik zal mij eerst voorstellen. De naam is Nienke. En ja, dat is dus ook mijn echte naam. Die 28 slaat niet op mijn leeftijd (wishfull thinking) en ook niet op mijn geboortejaar (en bedankt he…), nee, da’s mijn geboortedag. Ik woon in een leuk appartementje in de buitenwijk van een gezellige stad, waar ik vrijwel mijn hele leven heb gewoond. Mijn hele leven, dat nu al zo’n 33 jaar duurt. En ik ben single.

Lees verder!

geplaatst door Nienke28 - 4 reactieszondag 17 juni 2012

De oh zo leuke champagneman..........

Tja, waar zal ik beginnen? Wellicht heb ik wel eens een blog hierover geschreven en op m4m geplaatst, maar dat weet ik niet zeker...... Maar goed, laat ik bij het begin beginnen........

Jaren geleden heb ik deze oh zo leuke man leren kennen als oppas voor mijn katje toen ik op vakantie ging. Al vanaf het eerste moment is er een enorme chemie tussen ons, maar hij heeft een vriendin, dus van afblijven.

Lees verder!

geplaatst door Siepje - 5 reactieszaterdag 16 juni 2012

De mail met de big smile

Vandaag is het zover. Het gaat nu echt gebeuren. Het voelt een beetje aan als: voor het eerst in het Enkhuizer Sprookjesbos in het treintje stappen, terwijl je eigenlijk nèt te oud bent.

Lees verder!

geplaatst door Possessvrijdag 15 juni 2012

Vieze woorden…

 

Het lijkt wel of het woord verwachtingen tegenwoordig onder het kopje “vieze woorden” is komen te vallen.

Lees verder!

geplaatst door Joyfull - 2 reactiesdinsdag 12 juni 2012

Bevestiging

 

“Ik heb deze foto gekozen omdat ik een ijdele, buitengewoon narcistische en onsympathieke jongeman ben die graag mensen wil doen denken dat zijn armspieren groter zijn dan ze daadwerkelijk zijn” aldus een acteur.

Lees verder!

geplaatst door Babettezondag 10 juni 2012

Een onbekende man

Vandaag rij ik voor de eerste keer naar mijn onbekende man. Naar een onbekend huis in een onbekend dorp. Ik rij door een onbekend gebied, langs statige bomen, kleine boerderijen die kris kras verspreid staan langs de kronkelweggetjes afgescheiden door houten hekken, hagen en sloten. Na elke bocht ontvouwt zich steeds meer een oud landschap, van lang geleden. Hier leeft de onbekende man.

Lees verder!

geplaatst door Julia28 - 3 reactieszaterdag 9 juni 2012

Feedback

Laatst kreeg ik eens feedback op mijn profiel. Nou juich ik dit soort initiatieven volstrekt toe en maakt het mij nieuwsgierig. Zijn reply behelste het volgende:

Mijn profieltekst niet uitnodigend. Daar behoort te staan: lief, leuk, spontaan, een dag niet geleefd is een dag niet gelachen (of vice versa), jonger dan ik eruit zie en ik kan geweldig koken en vrijen.

Lees verder!

geplaatst door Chipito - 3 reactiesvrijdag 8 juni 2012

Relaties: begin van een nieuw leven

Een beetje beeld heb ik wel gekregen. Na twee jaar op zo’n site. Al zie ik natuurlijk alleen maar de vrouwenkant. Toch wat conclusies trekken. Ik zie mensen die er al jaren op staan. Weer anderen die binnen de kortste keren een nieuwe liefde vinden. En dan gewoon ingeschreven blijven. Die houden de vinger aan de pols, al spelend in de wei. Niks op tegen natuurlijk. Als je maar eerlijk bent. Sommigen zijn er ook die zich dan direct uitschrijven. Zeker van hun zaak. Een nieuwe liefde. Dan laat je niet het achterdeurtje open staan. En vervolgens met een dankwoord komen. Die heb je er ook tussen. “Kijk, daar doe je het voor”, zegt de directie.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 6 reactiesdinsdag 5 juni 2012

Match4Me bestaat 10 jaar!

10 Jaar geleden was Match4Me de eerste datingsite in Nederland voor hoger opgeleide singles op HBO/WO-niveau. Inmiddels behoren we tot de grotere datingsites en krijgen we dagelijks berichten van leden die hun partner hebben gevonden.

Speciale actie

We laten ons 10-jarig bestaan niet zomaar voorbij gaan. Verzin iets origineels rondom het thema 10 jaar Match4Me: een foto, een blog, een gedicht, etc. en maak kans op de volgende prijzen:

Lees verder!

geplaatst door Redactie - 2 reactiesmaandag 4 juni 2012

Ben ik geen man, dan?

… zei hij verontwaardigd. Het begon zo: Het was één van de warmste dagen dit jaar en ik had een afspraak. Ik had de klerenkast overhoopgehaald en uiteindelijk een jurk gepakt, die ik nog niet gedragen had, omdat ik hem zo lichaam benadrukkend vond. Ik voel me gemakkelijker in neutrale meer loszittende kleding. Nu dacht ik: ik ben zoals ik ben, rolletje meer of minder, wat maakt het uit! En ik was blij met dat besluit. Mede dank zij een kleine aanmoediging van dochter.

Lees verder!

geplaatst door Possess - 2 reactieszaterdag 2 juni 2012

Broek uit

 

We liggen krap; dat is inherent aan de geheime plek. Steeds moeten we herschikken. Arm weg daar, even op de zij draaien, o nu ligt jouw hoofd weer niet op het kussen. Het gaat een beetje ongemakkelijk, niet zo vloeiend.

Het is net alsof we nog heel jong en onervaren zijn. Elke aanraking is een sensatie. Zoenen gaat aftastend. Soms kijken we elkaar even aan. Ik word daar verlegen van.

Lees verder!

geplaatst door Babette - 2 reactiesvrijdag 1 juni 2012

Paardentaal

Eigenlijk kan ik beter overweg met paarden dan met mensen. Mensen zijn zoveel ingewikkelder. Ze zeggen dingen die ze eigenlijk niet willen zeggen. Interpreteren voortdurend woorden van anderen die helemaal niet zo bedoeld zijn. Hebben allerlei rare strategieën waar ik vaak niks van begrijp en ook niet wil begrijpen. En eigenlijk praten ze ook meestal veel te veel in plaats van gewoon maar eens eventjes te zijn. Als we onze gedachten, die vaak nergens toe leiden, toch af en toe eens uit konden schakelen, wat zou het in het leven en de liefde er dan een stuk beter op worden.

Lees verder!

geplaatst door Julia28 - 3 reactiesvrijdag 1 juni 2012

Tedere momenten.

 

 

Ik wens een ieder een heerlijk weekend toe en wie/wat weet wie er op je pad komt ;-))

ENJOY!!

Lees verder!

geplaatst door Joyfull - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl