Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 30 juli 2012

Wonderen

Tegenwoordig ontgaat ons bijna niets meer. Via verschillende media worden we op de hoogte gehouden van grote en kleine gebeurtenissen in de wereld. We kunnen direct mee leven met het wel en wee van de BN-ers, zelfs als we geen flauw idee hebben wie de betreffende BN-er is. Iedere uitspraak, café bezoek, slippertje of vechtpartij in een VIP box is direct te volgen. En dan heb ik het nog alleen over de Nederlandse (nieuw)feitjes. Juist door de grote stroom informatie die ons dagelijks bereikt valt het me op dat we nog maar zelden over wonderen horen.

Lees verder!

geplaatst door Gerbra42maandag 30 juli 2012

Bob met oplegger

Of ik niet weer eens een leuke blog kon plaatsen het was immers twee weken geleden. Ik vond de mail van de redactie wat later want ik was er even niet.

Op vakantie op maar iets meer dan een uur rijden van huis maar toch zonder bereik zo’n beetje 90% van de tijd, ook dat kan dus gewoon midden in Nederland. Dus een blog schrijven dat ging nog wel maar een blog plaatsen werd heel ingewikkeld ter plaatse. En dan nog iets; een LEUKE blog; dat kan ik sowieso nooit garanderen. De concurrentie is ook moordend hier tegenwoordig qua leukheid.

Van mijn hand namelijk geen smeuïge successtory zoals sommige bloggers momenteel schijnen te beleven met andere bloggers. Wat doen ze hier eigenlijk nog vraag ik me af; schrijven ze door totdat de eerste m4m liefdesbaby geboren is? Sorry; flauw ik weet ook wel dat ze daar te oud voor zijn.

Wat kan ik eigenlijk wel melden?

Lees verder!

geplaatst door Babette - 3 reactieszaterdag 28 juli 2012

Meten en wegen

Aangezien ik op een datingsite geen gebruik kan maken van non-verbale communicatie, ik iemand niet heimelijk kan observeren zal ik het met een ingevuld profiel moeten doen. Het begint met kijken. Vind ik het plaatje leuk? Indien hmmmw…dan lees ik het profiel even door en beslis dan of ik op een gegeven opening inga. Zo niet dan schrijf ik een beleefd ‘toch maar niet’ mailtje.

Lees verder!

geplaatst door Chipito - 2 reactieszaterdag 28 juli 2012

De eetclub

Iedere maand kijk ik er weer naar uit, de afspraak van onze eetclub. Kom er net vandaan en het was weer heerlijk. Over het eten waren de meningen verdeeld, maar dat het op alle andere fronten heerlijk was, daar zijn we het allemaal over eens. Natuurlijk is er over daten gesproken. De dames hebben hun beklag gedaan over de botheid van sommige mannen en de mannen hebben geklaagd over de arrogantie van de vrouwen. Gelukkig waren er ook enkele positieve geluiden. Dat houdt de moed er in. Maar eerlijk is eerlijk, het gedeelde smart is halve smart gevoel geeft ook weer even een kick. Het ligt niet aan mij, het ligt aan de rest van de wereld.

Lees verder!

geplaatst door Gerbra42maandag 23 juli 2012

Dikke maatjes

Vroeger zei ik regelmatig tegen mijn echtgenoot: “Als je ooit nog eens van me af wilt moet je een Mercedes kopen, of een caravan. De man met wie ik in februari afsprak had allebei. “De ware liefde is niet degene die aan je voorkeuren voldoet, maar degene voor wie je je voorkeuren laat varen,” staat in zijn profiel. Dus spreek ik met hem af, want tsja, je weet maar nooit wat voor voorkeuren je blijkt te kunnen laten varen.

Lees verder!

geplaatst door Johannazondag 15 juli 2012

Relaties, begin van een nieuw leven IV

Relaties. Soms een noodzakelijke gang naar ontluistering. En dat in allerlei vormen en op allerlei gronden. Zoals: je partner lijkt op je vader. Heb je in het begin niet door. Je vind hem alleen maar geweldig. Maar op een bepaald moment ga je je irriteren. Zie je ineens allerlei dingen van je vader in hem. Je partner fungeert als omweg. Om je schade en opvoeding onder ogen te zien.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 2 reactieszondag 15 juli 2012

Er was eens...

Bijzonder om te lezen dat zoveel vrouwen nog in sprookjes geloven. Of op een sprookje hopen.

Fantaseren over een prins of kikkers in prinsen zien veranderen; ik vind het fascinerend.

Lees verder!

geplaatst door Babettewoensdag 11 juli 2012

“Ons” dorp in de Eifel (deel twee)

Ik ging een weekend lang naar ‘ons’ dorp omdat ik de behoefte had helemaal tot rust te komen. Even helemaal niets, wat bezoekjes, bijpraten, wandelen met de hond, tijd voor mezelf en tijd om na te denken. Maar u raad het al, het liep helemaal anders.

Lees verder!

geplaatst door Johanna - 3 reactiesmaandag 9 juli 2012

De onbekende man (Slot)

‘ En de prins keek de prinses diep in haar ogen en kuste haar mooi gevormde mond en streek over haar haar wat zo rood was als vlammend ebbenhout. En ze leefden daarna nog lang en gelukkig in het paleis aan het meer waar een gouden fontein gekleurd water spoot en de kikkers prachtige cantates kwaakten. En in de tuin stond een hoge boom waar geld aan groeide zodat er altijd genoeg was voor iedereen. En de prins zorgde voor de prinses en de prinses voor de prins.’ Zo zou het gaan dacht ik als vijfjarige. Uiteindelijk was ik een prinses, alleen niemand had dat nog ontdekt. Mijn ouders waren eigenlijk niet mijn echte ouders. Dat was echt een misverstand. Mijn echte ouders waren namelijk een koning en een koningin. Eigenlijk hoorde ik in een paleis te wonen en niet in een hoekwoning ergens in de polder. Ooit zou de prins mij komen halen en dan zou ik als nog prinses worden. Ooit. En tot die tijd bleef ik gewoon wachten en een beetje door rommelen.

Lees verder!

geplaatst door Julia28 - 5 reactieszondag 8 juli 2012

Mijn sprookje

Er was eens... een prinses en een prins. Nou ja, eigenlijk was er weinig koninklijks aan; zij was gewoon Jannie Modaal, leefde in een leuk appartementje en zag eruit als iedere gemiddelde vrouw. Hij was gewoon Jan Modaal, reed niet op een wit paard maar in een afgetrapte rode auto van zo'n 15 jaar oud en had een karakter om op te schieten. Maar da's op zich geen leuke start van een sprookje, dus hou ik het, for lack of a better word, maar op een prins en een prinses.

Lees verder!

geplaatst door Nienke28 - 6 reactieswoensdag 4 juli 2012

"Ons" huisje in de Eifel

Ineens is het zover. Ik moet erheen. Ik moet naar “ons” dorp in de Eifel. In dit dorp hadden“wij” jaren samen een huisje. Het huisje staat er nog, alleen is het nu van mijn ex-man en niet meer van mij. Na een scheiding raak je niet alleen je partner en je gezin kwijt, maar ook je schoonfamilie en een flink aantal gemeenschappelijke vrienden. En dus ook zo’n huisje, samen met het dorpsleven en de vriendschappen.

Lees verder!

geplaatst door Johanna - 3 reactieswoensdag 4 juli 2012

Sex and the city

Maandag waren ze weer te bewonderen op tv, Miranda, Charlotte, Samantha en natuurlijk Carrie. De boegbeelden van de eerst 30+ en vervolgens 40+ single dames. In de film zijn ze alle 4 (gedeeltelijk gebonden), maar we hebben jaren lang met ze mee mogen leven toen ze nog single waren. In sommige opzichten zo herkenbaar en in andere weer totaal niet. Voor mijn moeder gold vooral het laatste. Ik moest maandag bij het zien van de film een aantal keer aan haar denken.

Lees verder!

geplaatst door Gerbra42 - 2 reactiesdinsdag 3 juli 2012

Heel foute man

Ben weer eens in de ban van een foute man. Ik sta met hem op en ga met hem naar bed. Hij zit continu in mijn hoofd. Dat vreet veel energie.

Ik ken hem nu een maand zo ongeveer, het was een ongeplande en onverwachte ontmoeting op een gewone doordeweekse dag.

Lees verder!

geplaatst door Babette - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl