Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 4 januari 2013

1 ster, 2 sterren, 3 sterren, 4 sterren, 5 sterren

Ik schrijf met plezier. Dat doe ik voor mijn werk, dat doe ik voor mezelf, en dat doe ik in de vorm van blogs. Ik hou van taal, ik vind het leuk om met woorden te spelen. Ik vind voldoening in mijn pogingen om mijn gedachten zo nauwkeurig, waar mogelijk met gevoel van humor en een enkele keer met een klein beetje venijn in leesbare vorm te verbeelden. 

Ik heb door de jaren heen voldoende feedback gehad om te weten dat mijn manier van schrijven gemiddeld genomen geen rommel is. Toch blijf ik nieuwsgierig naar reacties. Ik vermoed dat ik daar niet alleen in ben. Of je nu voetballer bent, filmacteur, stratenmaker of schrijven van blogs: het is fijn te weten hoe je werk gewaardeerd wordt. M4M heeft 2 manieren om een blog te waarderen: door een blog sterren te geven of door commentaar te geven. Beide vormen heeft zijn voor- en nadelen maar vooral bij een laag aantal sterren blijft bij mij de vraag hangen: hoe komt iemand hiertoe? Is het de stijl, het onderwerp, de mening? Het gaat mij er niet om dat ik voor iedere blog 5 sterren wil halen en bevestigd word ik voldoende maar ik vind het de moeite waard om te weten wat mijn schrijfsels los maken, waarom het iemand beweegt tot 1,  2, 3, 4 of 5 sterren. 


geplaatst door Marcelvt - 4681 keer gelezen

beoordeeld 2.85/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl