Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 26 januari 2013

Vrouwenliefde

In mijn jaarhoroscoop, die elk zichzelf respecterende glossy publiceert in het januarinummer, staat onder het kopje ‘liefde’ dat ik dit jaar verliefd word op iemand die zich al langer in mijn vriendenkring bevindt. Zou het dan toch zo zijn dat ik dit jaar eens ga kennismaken met de vrouwenliefde? Ik heb bijna alleen maar vrouwelijke vrienden namelijk. En ik ben heel erg hetero. Tenminste dat dacht ik, tot voor kort, altijd.

De interesse naar zo’n volstrekt onontgonnen gebied is er ineens. Ik zit mijn hele leven al tussen de vrouwen. Verkeerde studie gekozen met een school vol vrouwen en een homo. Verkeerde beroep gekozen, wat uiteraard logisch voortvloeide uit de studie, met nagenoeg alleen maar vrouwelijke collega’s. Heb altijd vriendinnen gehad, niet massa’s maar meestal een hartsvriendin en dan nog een paar wat meer op afstand, ze zijn wel van naam gewisseld in de loop der tijd maar ze zijn er altijd geweest. Nooit heb ik meer gevoeld dan vriendschap hoe leuk, lief, grappig, intelligent of mooi ze ook waren.

Maar ik ben het nieuwe jaar begonnen ben met een spannende actie op het biseksuele vlak. Weliswaar samen met een man maar toch. Liefde kan je het misschien niet echt noemen.

Het was wel liefdevol.

Ze reikte uit naar mij, ik durfde niks namelijk, geen idee wat je met een vrouw aan moet.

Zij wist het wel en ging met haar zachte vingers over mijn slapen, door mijn haar. Ik lag op ooghoogte met haar kleine parmantige borstjes. Na wat aarzeling streelde ik haar borsten en toen zij de mijne. Wat voelde dat allemaal zacht. Ze aaide over mijn buik, ik bevoelde haar kleine buikje. Toen werd ik moediger en nam haar tepel in mijn mond. Ik zoog zachtjes. Zij werd daar heel opgewonden van.

Verder gingen wij niet met elkaar, wij waren van de bovenkant. De rest werd door mannelijke handen bediend. Dat wond mij vreselijk op. Zo hetero als een kanarie ik zei het toch.

Maar de aangename roes die nog dagen bij me bleef die kwam door haar. Ze lachte zo lief en was zo speels en uitnodigend. En zo zacht, zo heerlijk zacht. Ik was een beetje verliefd. Verliefd op het nieuwe, het warme, het zachte. Niet op haar als mens, ik kende haar helemaal niet en zal haar waarschijnlijk ook nooit meer zien. Het smaakte echter naar meer. Meer zachtheid, meer teder en liefdevol aanraken. Meer vrouwenliefde dus.

Geloof echter niet dat ik haar in mijn vriendenkring ga vinden.

Kortom; op naar de lesboparty’s, daar schijn je volgens een ingewijde collega, als hetero vrouw enorm succesvol te zijn. Dat lijkt me ook wel een keer een leuke ervaring; dat je een gewild object bent omdat je eigenlijk niet tot de doelgroep behoort, vissen in een heel grote vijver i.p.v. vrouw nummer zoveel zijn op een datingsite met zoveel concurrentie.


geplaatst door Babette - 3450 keer gelezen

beoordeeld 3.36/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl