Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 1 maart 2013

Lief dagboek

Een tijd geleden raakte ik verzeild op een datingsite op het internet, genaamd MATCH4ME. Met de kreet 'Serieuze dating voor hoger opgeleide singles HBO/WO) probeerde de uitbater ervan mij zijn vrijgezellentent binnen te lokken. Gepokt en gemazeld als ik inmiddels ben als het gaat om het reilen en zeilen in het contactadvertentie wereldje, ...

...als puberale snotlap al struinde ik verwoed zogenaamde mini's af in mijn Volkskrantje waarin dames zich nog op krantenpapier aanboden en pende ik me jarenlang lam teneinde er een te verleiden tot van alles en nog wat, een hels en nutteloos monnikenwerk, zo is tot op dit moment van schrijven gebleken, want ik ben nog altijd verdoemd in mijn dooie eentje door het leven te fietsen, dus...mijn eerste gedachte bij dat hoger-serieuze-opgeleide-singles-date-gebeuren was: geef mijn portie maar aan Fikkie!

Maar ja, de wens hè en die in combinatie met ook nog eens dat zwakke vlees dus...ik stond mezelf eerlijk en onder ons gezegd al snel weer toe een en ander simpelweg sappig in mijn oren te laten klinken en besloot nog in die wens een exploratief surftochtje te maken door dit nieuw aangeboorde digitale vrouwenreservoir. En hoewel mijn kinderlijke enthousiasme al snel (voor de zoveelste keer) dreigde te smoren in tritsen profielen die, welliswaar intelligent, maar potverdorie met evenredig zo alledaagse kneuterigheden waren dichtgetimmerd en opgeleukt met duidelijk speciaal voor de gelegenheid in mekaar gefotoshopte nèpkiekjes en juist daardoor de dames in dit welhaast ondoordringbare woud van gekunsteldheid zelfs voor mijn gulzige argusoog aanvankelijk in geen velden of wegen te bekennen waren eerlijk gezegd, blééf ik fanatiek speurneuzen in hun opgeworpen letterlijke pantsers naar kieren waar ik in een onbewaakt ogenblik wellicht toch doorheen zou weten te prikken, gedreven door, nogmaals, die standvastige wens. En verdomd, op een gegeven moment inderdaad zomaar: KLIK!!

Pardoes zag ik mezelf met mijn snufferd in de krullenbol van een blond bijdehantje zitten te wroeten. Een leuk toetje lachte me een ietwat verlegen vanachter het stuur van een autootje toe. Wat me het allereerst opviel was dat, ondanks dat ze een dikke winterjas droeg, deze de suggestieve bolling van haar rondingen niet écht vermocht weg te moffelen. 'Een flinke bos hout voor de deur' kreette het triomfantelijk door me heen. De vrouwenboezem; mijn achilleshiel!! De teugels van mijn verbeelding vierden vrijelijk bij die frivole conclusie, mijn gedachten sloegen hengstig op hol en schotelden mijn geestesoog een amourette met de blondine voor, zo onstuimig, dat de stukken er bijkans op dat moment al, nog gezeten achter mijn IKEA-bureautje, vanaf vlogen. Zou dan toch die eeuwenoude wens nu? Opgewonden begon ik meteen haar profiel uit te vogelen.....

Gianni


geplaatst door Zeus - 4778 keer gelezen

beoordeeld 2.92/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl