Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 21 juni 2013

Anders...

Er zijn van die momenten dat je iemand tegenkomt. Geheel onverwacht en spontaan. Een keer was ik aan het werk en daar kwam zij vragen of ik wilde helpen. Ze gaf nog een concert later die dag en na afloop vroeg ze heel lief of meneer ook nog meeging om iets te gaan drinken... Nee, want meneer staat dan een beetje aan de grond genageld. En naderhand sla ik mezelf dan tegen mijn hoofd.

Een stel 60+ vriendinnen heeft me een aantal jaren geleden eens onderworpen aan een kruisverhoor. Waar het toch aan schortte dat ik nog single was? "Je bent toch zo'n lieve jongen en met je uiterlijk is ook niets mis?".

Bij een gemeente waar ik een tijdje werkte waren enkele dames een beetje gepikeerd. Waarschijnlijk konden ze niet begrijpen waarom ik niet op hun avances inging. Maar om me dan als autist of homo te gaan bestempelen? Wacht eventjes... Iets zachts heb ik wel over me en stoer ben ik ook niet. Onzijdig dan maar? Tussen de wal en het schip is ook een bestemming. De TomTom zegt al blub...blub...blub...

Wat maakt mij dan anders?

Misschien een nare tijd uit mijn leven, waaraan een stuk posttraumatische stressstoornis verbonden zit. Aha! Een 'nutcase' dus?
Nee joh! Gewoon iemand met beperkingen die lang dacht van 'laat me maar alleen zijn'.

Grappig eigenlijk. Kom je op zo'n datingsite en blijk je weer anders te zijn. Het scheelt dat ik geen sores met exjes heb en wat er zoal aan die relaties verbonden zat. Maar ha! Ik voel me wel anders dan anders plotseling. Misschien omdat ik me een beetje gemeten voel met een maat die ik niet ken?

Jammer dat ik niet zo'n testosteronesk typetje ben. Maar een spuitje hoeft echt niet hoor...
ik ben al lang blij met een ticket waarmee ik vrijelijk de Styx kan passeren. Van een wandeling in de Elyzeese Velden kun je zo heerlijk tot rust komen.

Misschien mis ik als mens wel eens een stukje openheid op een plek als deze. Maar ook dat gemis is heilzaam.
Want nu is het anders. Deze meneer staat niet meer aan de grond genageld. En als zij dan lieflijk vraagt of ik nog mee ga, dan doe ik dat gewoon.


geplaatst door Patachou - 4837 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl