Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 23 juni 2013

DE juiste profiel foto?

DE juiste profiel foto?

De dag dat ik mij inschreef bij M4M zat ik echt even klem over de keuze van mijn profiel foto. Op LinkedIn heb ik dezelfde foto als op Twitter en mijn FaceBook page. Dit voelt zakelijk en “een beetje privé ok” aan. Social Media Nerd is correct in mijn geval = beroepsdeformatie en ik wil graag een constante “zakelijke” uitstraling hebben naar de buitenwereld, vind ik makkelijk.

Echter op een datingsite heb ik het idee, eigen interpretatie, dat ik die betreffende foto niet moet gebruiken als profiel foto. Maf gevoel maar ik raak het niet kwijt. Stel dat ik bij een klant zit en ik ken hem via LinkedIn en hij kent mij met die betreffende profiel foto? Stel dat ik deze profiel foto ook zou gebruiken op M4M, wetende dat deze man ook bij M4M zit, wat zal dan zijn gedachte zijn als hij mij dan “toevallig” op M4M ziet? Help!! Ik heb gewoon een gene gevoel dat ik op een datingsite zit! Bizar!! Los van het feit dat ik het hem “op de man af kan vragen”, heb ik toch de vraag aan jullie als “mede datingsite leden”.

Hoe doen jullie dit dan? Is het “done” of “not done” om een zakelijke profiel foto te gebruiken voor een datingsite of ben ik gewoon zelf zo kippig? LOL! Open deur maar leef je uit in je antwoord, ik ben oprecht benieuwd!

Fijne avond et Merci!

Grtz

Rafaelle


geplaatst door Rafaelle - 4581 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl