Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 13 juni 2013

Geslaagd!

Vandaag hangt bij mij thuis de vlag uit. Met twee tassen eraan, elk voor een ander eindexamen.
Ik ben niet erg koningsgezind, dus ik heb die vlag moeten lenen van de buren. Maar, ik moet zeggen, ik kreeg uitstekend materiaal mee: een flinke stok, een fris wapperende driekleur en een kleurige oranje sjerp.
Enthousiast togen wij naar boven, op zoek naar de vlaggenhouder. Die bleek op een al even weinig koningsgezinde plek te zitten. Met gevaar voor eigen leven helde ik over uit het raam, mijn benen gestut door het geslaagde deel van mijn driekoppige kinderschare. Die ferme stok bleek net te zwaar om met één hand en twee bungelende tassen de vereiste hoek te maken. Misschien had het gekund, maar dan had ik dat beslist niet overleefd. En zo theatraal hoefde het nou ook weer niet. Bovendien begon de insteekopening vervaarlijk af te brokkelen. Oud huis, oude vlaggenhouder kennelijk.
De professionele stok werd vervangen door een lichtgewicht bezemsteeltje van de Action. Uiteraard zonder borstelkop, die werd vakkundig afgeschroefd. Met een paar veters werden vlag, sjerp, tas 1, tas 2 aan de bezemsteel geknoopt en afgezet met een paar laagjes ducktape succesvol aan het huis geprikt. Geslaagd!
Wat zal ik eens aan die bezemsteel hangen als ik ben geslaagd voor een Lief met een hoofdletter?


geplaatst door Ileen - 5381 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl