Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 17 juni 2013

Het leven gaat verder..

Na woelige, verdrietige maar ook bijzondere weken sta ik even stil bij hoe mijn eigen leven in elkaar zit. Ik heb overigens wel gelijk een playlist gemaakt en “Hoe ik het zou willen op mijn D-Day” om te voorkomen dat de muziekkeuze van dierbaren mij “in mijn kist zou laten omdraaien” . Hoe bizar dat ook mag klinken, ik heb er wel lol om gehad. Het leven gaat verder en als ik dan in de spiegel kijk zie ik nog steeds een prettig gestoorde vrouw die lol in haar leven heeft.

Als alleenstaande ouder ervaar ik het opvoeden van “onze” kinderen als bijzonder (ik heb ze niet alleen op deze aardkloot gezet) en dit opvoeden is makkelijker, zeker nu mijn kids in hun pubertijd en adolescentie leeftijd zitten! Het geeft veel inzicht en kleur in mijn leven en daar ben ik ze dankbaar voor. De eerste vliegt het nest uit in september, de tweede gaat ook een keer; afhankelijk van studiekeuze en mogelijkheden. Dat betekent dat ik voor mijn 50ste “het nest leeg heb” en de “alleen maar voor mijzelf hoeven zorgen” periode begint...dit is ook lekker! Hoewel die “wapper pop in de tuin” (mijn zoon spaart er nu al voor, voor mijn 50ste!) mij nu al de giebels geeft!

“Backpackend de wereld rond?” – “Mijn carriere een boost geven?” – “Die film maken die ik altijd al wilde maken?” – “ Een boek schrijven?” – “ Een bachelor jaar doen?” Wie zal het zeggen? Zo ver in de toekomst kijken hoeft nog niet maar het houd me wel af en toe bezig. Om die reden heb ik mij ingeschreven en “zo waar” ik ben al “tig” keer bekeken met hier en daar een beginnend contact.

Binnenkort een eerste date maar “ik weet niet meer hoe het moet”!!! Hahahahaha! De heer in het bijzonder stelt me gerust maar toch, ik voel me echt een “date maagd”! Mijn vriendenkring en kids liggen in een deuk want moeders' weet het een keertje “eens niet!” Ik schijn nogal van veel dingen “iets” te weten en dat kan aardig irritant zijn maar over de ins' en outs' wat daten betreft, via een site, weet ik weinig en “verfrissend” is het oordeel van de achterban.

Nu is het niet echt mijn bedoeling een dating ster te worden. Dit zou namelijk betekenen dat ik “net niet” de klik zou hebben met de man waar ik mee ga daten en dat zou toch jammer zijn! Laat ik maar niet vooruitlopen op de date die komen gaat, gewoon “open mind” en genieten!

Voor nu; wordt vervolgd!


geplaatst door Rafaelle - 4681 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl