Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 2 juni 2013

Professioneel daten

Net als sommige anderen, was ik hier al wel ‘s eerder. Steeds korte periodes. Af en toe er eventjes tussen uit voor een leuk contact. Of gewoon, voor een verkwikkende pitstop. Daarna weer fris en monter naar de frontlinie.


Dit keer pak ik het professioneler aan. Na het opstellen van een PID (project initiatie document, voor degenen onder ons die niet hebben opgelet tijdens de cursus), en het uitvoeren van een behoorlijk persoonlijke risicoanalyse, heb ik een concreet plan van aanpak opgesteld met strakke doelstellingen voor het minimum aantal te realiseren EDA’s (eerste date afspraken).
Ook gebruikte ik een gevalideerde 360 graden tool bij mijn profieltekst. Dankzij de input en feedback van vrienden, vijanden, exen, buren en concurrentes klopt deze hierdoor net zo als mijn inmiddels sluitende begroting voor de aankomende M4M-periode.
Last but not least heb ik een gedreven en ervaren management-assistente in dienst genomen, die me helpt door het bos de juiste bomen te zien. Een uitzendkracht natuurlijk, want ik ga er nog steeds van uit dat het tijdelijk is. Keurig ligt er nu elke middag als ik uit mijn werk kom, op mijn arbotechnisch gekeurde thuiswerkplek een pakketje met uitgeprinte profielen voor me klaar. Elk in een plastic insteekmapje, hier en daar een geeltje erop met een aantekening, een uitroepteken, een pijl naar een pakkende zin, een link naar een verklarende review van een onbekend boek of muziekstuk, een vraagteken als zij twijfelt aan de passendheid van een sterrenbeeld of politieke voorkeur.
Het kan niet anders: dit keer gaat het lukken. Ik ga mijn target halen en vind de leukste, liefste, intelligentste, aantrekkelijkste, grappigste en beste minnaar die hier digitaal rondloopt. En natuurlijk binnen de deadline. Die ik voor de zekerheid in mijn time/task matrix maar niet al te krap heb gesteld.


geplaatst door Ileen - 4790 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl