Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 21 juni 2013

What to Wear? vervolg

What to wear (vervolg)

Het werd een donkerblauwe bloemetjes jurk. Beetje Spaans denk ik wel en volgens mij viel het in de smaak maar dat zou je aan de date in kwestie moeten vragen. Natuurlijk maakte hij wel grappen over mijn oma ondergoed, toen ik hem het verhaal had laten lezen, maar “of ik hem aan had” heb ik als feit verborgen gehouden.

De date was een leuke, vrolijke, plagende en gezellige date. Niets meer en zeker niets minder. Soms weet ik “opeens” dat HIJ het is maar de mannen waarbij ik dat ooit heb mogen beleven waren “al bezet” dus dan is het “hands off” van mijn kant. Bij een eerste ontmoeting met een man weet ik geleidelijk aan in het gesprek en “mijn eigen non-verbale houding” of ik iemand alleen maar leuk vind of “errug” leuk-leuk. Met zo'n speciale “je ne sais quoi” kriebel.

Als het ik het gevoel niet ervaar van “ik zie mijzelf misschien wel oud worden met jou” – want dat gevoel ervaar ik dan – no guarantees – dan weet ik dat het van mijn kant alleen maar vriendschap blijft. Meestal komen daar de mooiste vriendschappen uit; dat dan weer wel! We houden het dus op een mooie ontmoeting met een potentieel goed vriendschapsgehalte.

Nu zit ik weer met “what to wear”. Het ligt er natuurlijk ook aan wat je gaat doen. Is het iets sportiefs, avontuurlijks of ga je uit eten of naar de sauna? De sauna? Dat scheelt weer een outfit en “checking the goods” gaat dan vanzelf tenzij je panisch met die handdoek aan het frummelen bent.

Ga je naar de film? “In het donker zie ik je niet”... zingt het dan door mijn hoofd heen en ach; hij mij ook niet en als we uit een vliegtuig springen (of een VW busje?;) – zie foto) dan maakt het helemaal geen reet uit omdat je zo'n mooie overall aankrijgt en je haar toch alle kanten opwaait.

Hoe dan ook; ik blijf maar bij de tip...kleding aandoen waar ik mij lekker bij voel...en that's it. Fijn weekend allemaal; date ze en tot de volgende blog!


geplaatst door Rafaelle - 4502 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl