Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 19 juni 2013

What to Wear?

What to wear?!!!

Kledingkasten vol en dan gillen wij dames nog “ik heb niets om aan te trekken!!!” HET ultieme excuus natuurlijk om de winkels weer eens te bezoeken en te shoppen naar iets wat past voor de betreffende gelegenheid. Hoe doen mannen dat dan? Ik ken weinig mannen die met hun handen in het haar zitten “what to wear”, wel dat je ze niet “aan hun haar mag zitten” maar kleding is meestal geen probleem en anders hoor ik het graag;)

Hoe dan ook, morgen sta ik in mijn “walk-in Attic” (een walk-in Closet is te klein) mijn, net donker geverfde haren weer “grijs te denken” over wat ik aan zal doen. Strakke broek met topje? Beetje te warm misschien; voor ik het weet “drijf ik er uit” op welke wijze dan ook....kan zeer ongemakkelijk zijn.

Een jurk is misschien beter. Laag decolleté? Mag hij “all the goods” eigenlijk al zien? Straks denkt ie dat ik “makkelijk” ben. Dan maar een hoog gesloten jurk? Geeft misschien een boodschap; niet te vermurwen? Hard to get? Of misschien toch die “achter in de kast verstopte jarretels voor een speciale gelegenheid? Of zijn die weer te trashy?

Mijn oma ondergoed zal ik maar niet doen, je weet nooit hoe de avond zal verlopen. Aan de andere kant... in de film “Brigitte Jones Diary” was de man helemaal gek op die oma onderbroek en belandden ze daarna in bed! Pffff!!! Lastig hoor!

Al met al voel ik een lachsalvo opkomen en bedenk ik me dat mijn vriendinnen en ik, toen we 16 jaar waren, ook al zo deden; op de jarretels na. What to wear, what to wear!? Kids liggen in een deuk. Moeders' doet moeilijk terwijl het zo makkelijk is. “Mama, je zegt altijd tegen ons; gewoon iets aandoen waar je je lekker in voelt! Doe dat dan!” En daarmee is het probleem opgelost!

Het worden de jarretels met oma onderbroek, push up bh, hoge hakken en een hobbezak jurk; moet kunnen! Mister X; here I come!

Wordt vervolgd;)


geplaatst door Rafaelle - 4594 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl