Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 19 juni 2013

Zomers

Inmiddels hebben we dan eindelijk warme, zomerse dagen. Ik voel het aan alles: de tijd nadert voor mijn damesbarbeque.
Nu houd ik zelf eerlijk gezegd helemaal niet van bbq-en. Ten eerste verdeelt het gezelschap zich altijd zo rommelig in wachters en spiezendraaiers. Rustig bijpraten doe je dus eigenlijk vooral na afloop, als er hooguit nog een paar marshmallows liggen te smeulen. Ten tweede heb ik, als ik bij de eerste groep ben ingedeeld, altijd net te veel tijd voor net iets te veel wijn op de nog lege maag. En dus grijp ik maar vast naar een paar stokbroodjes en voor je het weet heb ik eigenlijk al genoeg gehad. Maar dan worden de gerijgde vleesprikkertjes door de tweede groep uitgeserveerd en mogen we gaan eten, terwijl de volgende sessie al in stelling wordt gebracht.
En ten derde klopt er gewoon iets niet met de consistentie in de zintuiglijke beleving. Het ruikt namelijk altijd lekkerder dan dat het smaakt. Dat heb je ook met koffie. Nou ruiken beide echt heel, heel erg heerlijk, dus er kan best wat van af en dan is het nog steeds lekker. Maar toch heb ik stiekem vaak een ietsjepietsje gevoel van teleurstelling als ik het grillwaar proef.
Maar in het leven gaat het nu eenmaal niet alleen om je eigen voorkeuren. Ik kocht mijn damesvariant ooit omdat ik vond dat ik dit traditioneel gebruik voor mijn kinderen moest voortzetten, ook al was mijn gezinssamenstelling inmiddels wat minder traditioneel. Geen dure Weber natuurlijk, want dat is voor liefhebbers. Ik kocht een schattig klein, rond, lichtroze bbq-bakje bij de Hema. Ik zag haar, en zij en ik waren op slag verkocht. Er konden precies vier bescheiden spiesjes op, schatte ik in en ze kostte maar een tientje. Bij de supermarkt haalde ik vervolgens zo'n superhandig zakje houtskool, met de aanmaakdingetjes er al in. Ik hoefde alleen maar de complete zak in mijn snoezige, ronde bakje te leggen, het papieren hoekje met een lucifer aan te steken, en dan kwam het vanzelf goed. Mijn aanschaf was als een statement: ik kan het ook, maar ik doe het wel op mijn manier.
Jammer alleen dat het poezelige roze al na één keer gebruik was veranderd in een grauwgrijze aanslag. Misschien gewoon elke zomer een nieuwe kopen.


geplaatst door Ileen - 4935 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl