Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 5 juli 2013

Hier en Daar

Zijn dat nou verschillende werelden tussen hier ingeschreven staan en daar buiten in het echte leven om je heen kijken?

Hier lijk ik een beetje murw ondertussen. Al die profielen lijken zo op elkaar. Waar is de ziel gebleven? En het is hier maar op dat al te geduldige papier.Overigens mis ik ook wel al het nonverbale contact. Soms denk je dat iemand je aardig vindt, en dan blijkt dat in het echt weer anders te zijn...

Gelukkig maar dat ik aan het verhuizen ben. Dan breng je wel eens wat dingen naar de milieustraat. Eerst had ik nog een ongepubliceerde blog over 'Madame fatale' geschreven. Maar die is veilig opgeborgen tussen de oude potten met zwarte kruisen op het oranje veld en god weet niet allemaal wat voor engs...

En dan denk ik aan 'daar'. Gisteren was ik dan even aan het genieten op het terras bij Stempels in mijn geliefde Haarlem. En keek met verwondering naar de bonte mengelmoes van de mensen daar en de voorbijgangers. Bij ieder viel wel een verhaal te bedenken. Dat lukt me hier nou niet. Waar zou het aan liggen?

Terug naar gisteren, waar ik me plots realiseerde dat de luikjes bij het kleinste kapperszaakje open stonden. En de kapster kent me zowaar ook. Dus bij het buurten herinnerde ze zich dat ik zo graag naar Haarlem wilde. Vroeg ze me nog waar en hoe ik ging wonen. Ruim genoeg voor in mijn eentje. En toen merkte ze op dat die situatie misschien wel niet zo hoefde te blijven. Ze keek wel even zuur toen ik opmerkte  dat ik me ingeschreven had bij een datingsite. Had ze ooit ook gedaan... Hoofdschuddend en lachend zeiden we elkaar nog gedag.

Ik denk aan hier en daar. Hier wil ik eigenlijk niet meer zijn. Maar ik blijf nog eventjes...

 


geplaatst door Patachou - 4996 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl