Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 30 juli 2013

Spam II

Ik was zwaar beledigd, maar ik wilde mijn bericht retour vooral luchtig houden. Leuk om te merken in de reacties bij de vorige blog (bedankt) dat -bijna- iedereen met mij er vanuit ging dat het opzet was. Maar zoals ook opgemerkt werd: het kón spam zijn!

Ik stelde hem de vraag of hij ook goede voornemens had voor het nieuwe jaar en of hij bijvoorbeeld al gestopt was met roken. Ik kreeg een vrolijk antwoord. Hij vond het leuk om weer wat van mij te horen en vroeg hoe het met me ging. Hij gaf er geen blijk van dat hij wat gestuurd had, dus zo ontstond er een nieuwe mailwisseling.

Hij wist van niks! Natuurlijk zou hij mij zoiets niet sturen. Hij viel juist op mollige vrouwen! Ik ging het geloven… (het is wonderlijk, hoe ik ter plekke anders naar mijzelf kijk in de spiegel !) Na een poosje stelde hij voor om alsnog een keer iets af te spreken. Door omstandigheden was ik alleen niet zo blij in die periode, ik was niet in de mood, het kwam het er niet van en zo ebte de mailwisseling weer weg.

Alsof driemaal scheepsrecht is, kreeg ik onlangs een chatverzoek van hem via Twoo. Ik was gevleid dat hij kennelijk tòch weer aan me dacht. Maar ook dit keer was mijn mailadres er door een derde partij automatisch bij gepakt. Hij dacht helemaal niet aan mij! Ineens besef ik dat ook andere vrouwen uit zijn dategeschiedenis uit alle hoeken van het land misschien wel blij gemaakt worden met dit soort automatisch gegenereerde mussen.

Schiet het me te binnen dat ik eerder zoiets heb meegemaakt met een andere man. Hij stuurde een waarschuwing voor spam waar zijn adres voor gebruikt was. Dit bericht stuurde hij aan zijn hele date-adreslijst. Waar hij waarschijnlijk niet bij stil gestaan heeft is dat het adreslijstje bij iedereen terecht kwam. Mijn huis-tuin-en-keuken-mail-adres prijkte tussen allemaal g*le k*tjes en h*te kl*tten at huppeldepup.com mail-adressen. Oké dan.

Moet ik er nog wat van zeggen? Ik wilde het eigenlijk niet weten.


geplaatst door Isla - 5180 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl