Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 22 juli 2013

Spam

Aan het begin van dit jaar kreeg ik een mailtje. Bij het zien van de afzender was ik behoorlijk verbaasd. Een half jaar daarvoor was ons contact heel suf geëindigd: op de ochtend van de eerste date kreeg ik een SMS-je dat het niet door kon gaan, omdat hij zich niet vrij kon maken van zijn werk. Met mijn outfit al helemaal klaar, plofte ik beduusd op bed. Ik wilde de dagen daarna nog geloven dat het overmacht was en dat er nog wel een date zou volgen.

Het heeft weken geduurd voordat ik doorhad dat er geen nieuwe afspraak zou komen. Ik weet niet hoe zeker anderen zijn op datinggebied, maar bij mij gaan op zo’n moment alle onzekerheidsraderen volop draaien en de voornaamste reden die ik kan verzinnen, waarom een man mij niet wil is: het eeuwige jasje aan extra kilo’s dat ik meedraag en mijn terughoudendheid, die misschien wel daarmee gepaard gaat. Ik zal bij daten niet zo gauw denken: ik ben een vrouw en ik wil wat, kan niet schelen of het uiteindelijk wat wordt of niet. Ik flirt niet zo gauw, ook niet in de mails, domweg omdat ik mijzelf uiteindelijk niet makkelijk blootgeef. Ik hoop contact te vinden met een man die gewoon belangstelling voor mij heeft, bij wie ik mij vertrouwd en veilig kan gaan voelen en de rest gaat in het donker onder de lakens. Ik dacht dat ik zo’n man gevonden had. Had ik mij dan zo vergist?

Ik durfde het bericht nauwelijks te openen, net als toen. Elk berichtje vervulde mij met nieuwsgierigheid. Ik zag maar één nadeel: hij woonde anderhalf uur rijden bij mij vandaan. Hij leek me leuk en de mailwisseling was leuk. Maar ik wist ook wel dat het nog niet alles zegt. Eerst zien, dan geloven. En daar is het dus nooit van gekomen.

Wat bewoog hem nu, een half jaar later, om contact op te nemen? In de mail stond alleen maar een link naar een website. Probeerde hij mij op deze primitieve manier iets te zeggen of was dit spam? Ik opende de website en zag een promotie voor… een afslankmethode…


geplaatst door Isla - 5717 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl