Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 10 september 2013

En morgen is er weer zon dag

Het maakt niet uit of het zondag is, of pasen, of een gewone maandag of dinsdag. Ik heb niks te doen. Ik word er niet vrolijker van en ook niet zelfverzekerder.

Natuurlijk heb ik van alles te doen, zoals de was, de afwas, de schoonmaak, het plafond van de badkamer, vastgelopen gordijnen repareren, snoeren voor TV en internet in gootjes leggen. Ik kan gaan tekenen of schilderen en zo nu en dan voor iemand anders een klusje doen.

Ik heb allerhande trainingen, begeleidingen en coachingstrajecten gevolgd, op aanraden van anderen en op eigen initiatief en daarnaast vrijwilligerswerk gedaan om bij te blijven in mijn vak. Allemaal trajecten die zouden moeten toeleiden naar meer zelfvertrouwen en werk.

Maar het voelt als: zes jaar buiten de boot. Zes jaar dobberen van het één in het ander. Er is geen overzicht en het is bovenal een eenzame tocht. En zo verschrikkelijk gescheiden. Wonend in het eerste de beste flatje dat ik kon krijgen, omdat er destijds geen wachtenden voor mij waren. Het werd mij al gauw duidelijk waarom. Ik moest soms de voordelen hardop noemen, om de nadelen weg te poetsen.

De plek, die mij het meest plezier bezorgde was achter de PC op Match4me ;-) Daar droomde ik van de man met het witte huisje met een eigen oprijlaan, die alles heeft, de baan, het salaris, behalve een vrouw. Want dat ben ik dan toevallig nog wel!

Binnenkort ga ik verhuizen, want de zes jaar hebben mij wel wachttijd opgeleverd! Het wordt een appartement in een buurt, die ik fijner vind. Het voelt zoals mijn dochter het op een geeltje schreef: ‘wij gaan verhuizen, yaaay.’ Nu heb ik geen man meer nodig voor zijn witte huisje met oprijlaan. Rest nog wel zijn baan en zijn salaris (in verband met dromen over de vakantie).

Wie weet kan ik ook dat soort randvoorwaarden in de toekomst wegstrepen, als ik toch nog eens aan een baan kom en gaat het me alleen nog om hem.


geplaatst door Isla - 4446 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl