Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 10 september 2013

Singledag

Als ik zo de blogs en de T2S berichten lees, dat valt me op dat we met zijn allen tegen aardig wat ‘issues’ aanlopen en dat het bijzonder leuk is om die met elkaar uit te wisselen. Ik stuur ook wel eens mailtjes naar collega-daters die beginnen met ‘Heb jij dat nou ook?’ en ‘Moet je horen wat er nu weer gebeurd is’….

Daarom heb ik besloten om op zaterdag 25 januari een singledag te organiseren vlakbij station Utrecht Centraal. Het lijkt me een mooi moment: de goede voornemens zijn nog niet vergeten, januari is een dodelijk saaie maand en het is bijna Valentijnsdag.

De basis van die dag is als volgt:

• Drie sprekers: een singlecoach, een coach/trainer en een stylist.

• Een paneldiscussie.

• De mogelijkheid om onderling ervaringen uit te wisselen.

• De kans om andere singles M/V te ontmoeten.

Voor M4M’ers is het natuurlijk ook leuk om elkaar eens te spreken of te zien 

Wat betreft de sprekers: de singlecoach kan je alles vertellen over daten op een manier die de meeste kan van slagen heeft. Zij begeleidt al jaren singles en met succes!
De coach/trainer is gespecialiseerd in de ‘binnenkant’ thema’s. Op het gebied van daten zou je kunnen denken aan omgaan met afwijzing, de ‘rugzak’, het (weer) opbouwen van vertrouwen, bindingsangst etc.
De stylist heeft het vooral over de buitenkant. Op een luchtige manier legt zij je alles uit over een eerste indruk en de wijze waarop je je optimaal kunt presenteren (waarbij je uiteraard gewoon jezelf blijft).

Waarom ik dit doe? Omdat ik het leuk vind om te organiseren, omdat de singlewereld me natuurlijk boeit en omdat ik het koppel aan de lancering van mijn boek over daten. Dat is overigens niet de reden dat ik lid van M4M ben: ik hoop natuurlijk ook gewoon een extra kopje onder mijn Senseo te schuiven. De begroting van de singledag is overigens kostendekkend; ik verdien er dus niets mee.

En wat schiet jij er mee op? Je zult een leuke en gezellige dag hebben, die in het teken van de herkenning staat. We zullen lachen, (zelf)kritisch zijn, ontroerd zijn, geconfronteerd worden en we gaan ervaringen delen. Je gaat naar huis met nieuwe handvatten en inzichten, die je kans op succesvol en vooral leuk daten vergroten.

Naast het feit dat je natuurlijk van harte welkom bent (het lijkt me leuk je eens in het echt te zien), kan ik je hulp ook goed gebruiken. Er zit zoveel creativiteit bij de M4M’ers dat ik het leuk zou vinden als je meedenkt. Je helpt me enorm door (één van de) volgende vragen te beantwoorden:

1. Voor de heren: durf jij ook te komen of vind je het een vrouwendingetje? Ik hoop natuurlijk op 50-50% M/V aanmeldingen, maar misschien ben ik iets te optimistisch.

2. Voor de dames: gezien punt 1: Hoop jij op een leuke vent tijdens het event of ga je voor een ‘vrouwen onder elkaar’ dagje?

3. Zijn er thema’s/onderwerpen die je graag behandeld zou willen zien en die passen bij de genoemde sprekers?

4. Heb je nog leuke ideeën/ suggesties?

Ben benieuwd. Enne …. Bonbini betekent ‘je bent welkom’ ;-) !


geplaatst door Bonbini - 5606 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl