Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 7 oktober 2013

Daten. Een ontmoeting moet je tegenkomen

Ik leef zoals ik musiceer en componeer, waarin wat ontstaat al spelend uit mijn handen vloeit. Waarin niet ‘ik’ maar ‘het’ speelt, de ongeborgenheid van het scheppende moment.Ja, het blijft moeilijk. Dat daten. Het klopt wel of het klopt niet. Ik wil leven met een vrouw zoals ik speel. Luisteren, open zijn, me mee laten voeren door klanken, en mijn handen een weg laten vinden op de toetsen. Ik wil echt zo leven. Met een vrouw die echt los durft te gaan, zich over kan geven in geraaktheid door elkaar. Ik kan ook niet zeggen dat ik smacht van verlangen, omdat ik een erg intens eigen leven heb, wat me pakt, raakt en steeds weer nieuwe dingen geeft. Maar ook dit heeft dan toch weer zijn eigen verlangen om met een vrouw te delen, naakt, direct zoals het in mij, in ons opborrelt, en wat dan ook zijn eigen vorm vindt. Ik kan niet eens zeggen wat of welke dingen het zijn die we moeten kunnen delen. Ik kan alleen maar hopen op het mysterie van die specifieke geraaktheid en weerklank. Zomaar, in een ontmoeting. Een intense vorm, vol wellust en tederheid, in een naamloos delen van dingen. Ben ik ook tot op heden niet tegengekomen.En ja, makkelijk is anders. Directe delen wat er in ons leeft. Zonder filters, onopgesmukt. Zonder verstand ertussen. Een raking der zielen. Echt contact. Dat is moeilijk. Maar het geeft wel rust, nabijheid. Weet je wat je aan elkaar hebt. Dan weet je waar hij of zij staat. Ben je boos, heb je al gesproken. Ben je geraakt, het is al getoond. Ja, en zo toont het gevoel ook echt zichzelf. Geen twijfel aan. Het verstand achterwege. Geen geconstrueer van ‘uhhh, hoe zal ik dat zeggen’. Geen geheime agenda’s of stiekeme berekening. Nee, boem. Er zijn. Alles mag. Ook onredelijk zijn. Onverantwoord zijn. Want je bent niet verantwoordelijk voor de ander. Die kan wel voor zichzelf opkomen. Dat is hem aanspreken als gelijke. Je hoort het wel als het niet goed is. En dat doet hij dan ook, net zo duidelijk. Ook geraakt. In zìjn emotie. Dat is een ontmoeting. Dat heb je niet in de hand. Dat moet je tegenkomen.

 

 

 

 

 

 


geplaatst door Parlante - 5181 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl