Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 18 november 2013

Concert des Levens

Van het concert des levens krijgt niemand een program...

Klopt maar je kunt wel kiezen welk concert je wilt beleven. Je leven delen met verschillende liefdes was voor mij ook met verschillende muziek, instrumenten, fases..

Muziek luisteren is mij zeg maar met de paplepel ingegoten, mijn ouders waren echte muziek liefhebbers en dan met name Country muziek dus ik als kind vanzelf ook, maar ook leerde ik al vrij snel Neil Diamond kennen en heb de man bezocht toen ik nog erg jong was samen met m’n vader als partner..onder de indruk was ik wij samen naar Ahoy.. Dit viel in de smaak en we gingen vaker samen op pad zo ook een keer naar de Maas in Rotterdam daar was een show van Jean Michel Jarre ...dit zijn dierbare gedachten.

Met mijn broertje ging ik naar Vaya con Dios in Rotterdam dit is met name een dankbare herinnering en beleving omdat hij toen nog onschuldig was, clean en mijn vriend.

Ik werd ouder en ontmoette mijn eerste liefde in een Engelse Pub toen ik 16 was, we kregen zeg maar “dikke” verkering. Hij was een echte muziekliefhebber speelde zelf gitaar dus op dat vlak was er sprake van een liefdevolle match. We bezochten samen veel plaatselijke optredens van onder andere Herman Brood, Flavium, Golden Earring, Status Quo, en ook Normaal hebben we samen beleefd..maar ons hoogtepunt toen was wel Santana en UB-40. Deze relatie was na 6 jaar voorbij.

ik was even alleen bleef gek op live muziek en beleefde dit uit een heel andere hoek, de zeg maar hard rock corner. Ik ging de wereld verkennen op de motor en samen met deze vriendengroep beleefde ik bands als ACDC en werd ik fan van de Scorpions, de concerten waren geweldig en al snel wist ik alle nummers uit mijn hoofd en hangen er eigenlijk nog steeds een beetje..

Toen op een avond, ik draaide de zoveelste bardienst voor dit ruige volk stond ik oog in oog met een nieuwe liefde, deze man hield eigenlijk niet van motoren en maar van één muziek “groep” Marrillion, ik stond overal voor open en al snel had deze groep mij voor zich gewonnen, ik kocht alle cd’s en wist al snel de nummers mee te blèren en nog goed ook...Dit concert werd toen het beste live concert wat ik ooit had bezocht in Ahoy 1986 ik was vreselijk verliefd op hem en de groep en het was geweldig..vooral zanger Fish stal mijn hart...

Met mijn vriendin die net als ik dezelfde adrenaline boost kreeg van live zingende artiesten bezocht ik vele geweldige concerten en pop festivals...Met haar had ik een concert-relatie en we gingen regelmatig “vreemd” we hielden niet zo van steeds hetzelfde...volgens mij begonnen we met Gordon (toen nog niet eens ontdekt), en Marco Borsato(hoofd attractie in onze plaatselijke discotheek) maar we wilden meer, bezochten meerdere keren Bryan Adams, Guns en Roses, Metallica, Bon Jovi en zagen van Halen en Marilyn Manson. Maar ook wipten we nog wel over naar René Froger, en steeds vaker naar Normaal en Jovink en de Voederbietels, ook plaatselijk vergaten we de optredens niet en o.a. de Heideroosjes zorgden voor veel pret..

Toen brak een wat serieuzere periode aan met niet heel veel muzikale belevenissen, een keer(ehm) Andre Rieu in een gymzaal in Apeldoorn en verder volgens mij alleen Celine Dion in de Arena, even onder ons gezegd vond ik haar eigenlijk best gaaf... Ik bleef concerten bezoeken met mijn concert vriendin..we hosten en klotsten wat af...

Met een collega vriendin die ook wel eens wat anders wilde, beleefde ik vele malen De Dijk, van Dik Hout, Blof, Il Divo, en Zucchero echt bijzonder om aan terug te denken.

In mijn huwelijk was ondertussen de muziek op, wat trouwens los stond van de concerten.

Ik ontmoette een nieuwe liefde, hij had niet zoveel met concerten maar ik kon hem blijkbaar makkelijk overhalen. We begonnen voorzichtig met Trijntje Oosterhuis, geweldig vond ik haar. En al snel volgde er meer, Amy MacDonald, Adele. De verjaardag van mijn dochter kwam en we beleefden met z’n drieën Jan Smit en de 3 J’s in Zwolle.

Ik had ondertussen ook een leuke buurvrouw vriendin en met haar beleefde ik Snow-Patrol dit was een leuke ook wat emotionele beleving, gevoelige teksten denk ik.

Ik ging met de dacht ik toen nog liefde van mijn leven naar Bob Dylan in de Heineken music hall een gave locatie lekker dichtbij beleven, en oh ja in Tivoli Utrecht ontmoeten we Laura Jansen, later volgden nog Supertramp in Arnhem en James Blunt in Nijmegen, en natuurlijk Beth Hart & Joe Bonamassa in Tilburg en Groningen... maar ook Frank Boeijen..het was een drukke tijd voor mijn liefde en mijzelf...we maakten plaats in onze agenda’s voor Sade in Ahoy en als klap op de vuurpijl nog een keer Neil Diamond de man was al 70 jaar en na al die jaren en nog steeds geweldig...bijzonder aan deze muzikale beleving was dat het één van de de laatste muzikale belevingen was met de “liefde van mijn leven” maar ook dat daar mijn vader weer was. Mijn vader is nog steeds mijn vriend.

Achteraf was onze laatste beleving samen Lionel Richie, zijn prachtige love songs galmden door de Ziggo dome maar toen al niet meer voor ons.

Nu is het rustig maar de herinneringen zijn er nog en raken nog vaak een gevoelige snaar die zorgen voor een lach en een traan.

Ik heb inmiddels zonder “geliefde” maar met vrienden een paar keer de vrienden van Amstel live bezocht maar denk nog vaak aan mijn muzikale tournee en de belevingen maar vooral met wie...en ik zing nog wel eens een stukje van geliefde naar geliefde, vriend(in) naar vriend(in), concert naar concert... Ik ben ongetwijfeld een aantal belangrijke muziekbelevenissen “vergeten” op te schrijven, ik wil geen artiesten en vrienden tekort doen dus mochten jullie dit lezen..excuses.

Ik ben nog op tournee dus van mijn concert des levens is nog geen program.

Wad63


geplaatst door Wad63 - 5051 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl