Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 30 november 2013

Nieuwe matches

Nog nagenietend van mijn housewarmingparty, was ik de hele zondag bezig met opruimen en afwassen. Ik had familie uitgenodigd en mensen waar ik regelmatig mee omga, maar ook mensen die ik heel af en toe zie; buurvrouwen uit mijn buurtje toen ik nog getrouwd was; oud collega’s; mensen uit de studententijd en zelfs mijn eerste kleutervriendinnetje, die mij twee jaar geleden weer had opgespoord. Het warme bad was voelbaar.

De dag erna kwamen er nog leuke reacties binnen over het feest. Altijd fijn, want ik was na het buffet de koffie vergeten en peinsde erover of ik overal wel even attent op had gereageerd. Al met al rolde ik aan het eind van dat weekend vervuld van het gebeuren mijn bed in. Ik kon de slaap niet vatten. Ik doodde de tijd met lezen, spelletjes op mijn mobiel en koopjes zoeken op internet.

Uiteindelijk dommelde ik weg.. tot ik na middernacht vanonder het dekbed werd wakker gefloten (daar ligt mijn mobiel altijd ;-) door een binnenkomende e-mail. Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen om te kijken of er nog iemand een reactie gaf. Ik registreerde de tijd: 01:32 uur. Afzender: Match4me - Nieuwe matches! Sterker dan anders realiseerde ik mij dat het profielen zijn van mensen die ik niet ken. Waar ik nog niks mee heb.


geplaatst door Isla - 4462 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl