Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 29 november 2013

Pont Neuf

Waarom is deze meneer niet leuk?
Z’n profielfoto ziet er wel leuk uit maar bekijk de rest van de foto’s eens… en bovendien: gewicht en lengte zijn nogal uit verhouding.

En deze? Kijk nu even niet naar de foto’s, maar lees eerst eens de beschrijving.
Hmm, niet onaardig, hoewel ik niets heb met motorrijden en sauna.
Kijk, deze foto hoort erbij.
Oh nee, absoluut niet mijn type.

Wat is wel jouw type? Wanneer vind je een profiel eigenlijk wel leuk?
Nou, wanneer er een meneer van rond mijn eigen leeftijd op staat, die in ieder geval slim is en niet claimt, positief in het leven staat, humor heeft, niet saai is of muggenzift. Hij moet er natuurlijk ook leuk uitzien en ik moet iets van een klik voelen…. het totaalplaatje moet gewoon kloppen.

Oké, wat vind je hiervan? Ziet er goed uit toch?
Wel mooie meneer, … hè jakkes, diepgang en spiritualiteit, zulke vage modewoorden. Tjonge wat een lap tekst zeg, mij teveel blabla, poeha en gebakken lucht. En dan dat eisenpakket… nee, dat gaat ‘m echt niet worden.

Deze dan? Lijkt me slim, heeft humor en is ook nog eens leuk verpakt.
Ja, maar toch, nee. Zo maatpak, zo oud, voorspelbaar en te zelfverzekerd.
Hij is van jouw leeftijd!
Biologisch gezien ja, maar zeg nou zelf.. zou bij wijze van spreken m’n vader kunnen zijn. Ik zou hem waarschijnlijk met ‘u’ aanspreken.

Jeetje, wat doe jij moeilijk zeg. Alsof je zelf zo perfect bent. Geen wonder dat je nog niemand gevonden hebt.
Ach, bij het zien van een profiel vraag ik mezelf altijd af of ik met deze meneer naar Parijs zou willen voor een romantisch weekend. Samen in de stad van de liefde struinen, naar kunst en naar elkaar kijken, hand in hand keihard rennen over de Pont Neuf, hotelletje, lekkere wijn, en.. nou ja, je weet wel, dat soort dingen.

I see. Leg je de lat niet een beetje erg hoog? Wat je ziet en leest is per slot van rekening alleen nog maar een profiel.
Ik mag toch wel kritisch zijn? Het moet gewoon goed voelen. Ik vind hem heus wel. ‘t Is een kwestie van geduld en blijven zoeken. Ik heb alle tijd.

Ja hoor, natuurlijk… wees maar lekker kritisch en blijf vooral zoeken naar het perfecte profiel. Vergeet je ondertussen niet dat je de vijftig al gepasseerd bent? Time flies en als je nog eens samen keihard over de Pont Neuf wilt rennen, moet je misschien toch een beetje opschieten.

 


geplaatst door Rosalita - 4382 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl