Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 20 november 2013

Vrouwen van vijftig-plus

Je hebt vrouwen van vijftig-plus die klaar zijn met hun leven. Kijk maar om je heen, je komt ze overal tegen. Vrouwen die er volledig vrede mee hebben dat ze in een veertigjarige relatie zitten, een goed pensioen hebben samen met hun partner en elke dag om 6 uur eten.

Mannen van vijftig-plus

Die zijn er ook! Mannen die een veertigjarige relatie hebben. Die weleens “kijken” naar een jonge blom en er zo hun ideeën over hebben, maar die toch genieten van hun huis, koffie met de krant om half tien, hun pensioen en meerdere vakanties per jaar.

Andere vrouwen van vijftig-plus!

Vaak zijn het vrouwen die hun lange relatie achter zich hebben gelaten en iets nieuws voor zichzelf hebben opgebouwd waardoor ze zelfstandig zijn geworden. Oké, ze moesten er hard voor werken/studeren en meerdere vakanties per jaar waren niet mogelijk maar dat was ook niet het doel van hun leven. Evenals “rijk worden” ook geen doel was. Rijkdom zit in hen zelf.

Ze zetten niet meer elke dag koffie om half tien en het eten staat ook niet op een vaste tijd op tafel. Deze vrouwen gaan alleen op stap en laten zich verwennen in een restaurant als ze daar zin in hebben en ze vermaken zich ook prima in een hotel met uitzicht op zee. Ze vinden dat ze dat ook verdienen omdat ze er keihard voor werken.

Deze vrouwen zijn op hun vijftig-plus een nieuw leven gestart waar ze heel erg van genieten. Ze hebben naast hun werk weer wat meer vrije tijd gekregen en willen graag een partner om leuke/mooie/fijne/spannende/lieve dingen mee te doen. Een partner met wie ze blij/vrolijk/gelukkig/enthousiast/spontaan kunnen zijn.

Deze vrouwen barsten van de energie. Hebben geen last meer van hormonale schommelingen ;) ze zijn stabiel, weten wat ze willen en hebben veel geleerd in hun leven. Wat een rijkdom!


geplaatst door ZonZee - 5049 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl