Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 21 december 2013

21 december

Ieder jaar kijk ik er weer naar uit: 21 december, de dag waarop de winter begint. Het is de kortste dag van het jaar en de dag van de ommekeer, want vanaf vandaag worden de dagen weer langer.

Ik bent geen wintermens en zou eigenlijk het liefst een winterslaap houden. Natuurlijk heeft de winter z’n charmes…. ijspret, feestdagen, knus voor de open haard, een vers wit sneeuwdek, berijpte takken onder een strakblauwe lucht...,  ik ruil  het allemaal graag in voor zon en warmte.
Vandaag is het aftellen begonnen. Ja, ik weet dat het nog een paar maandjes duurt. Maar als rasechte zonliefhebbende optimist (had ik deze eigenschappen eigenlijk al in mijn profiel vermeld?) zie ik de eerste mooie lentedag al in de verte.

Koning Winter

Koud ondergaat hij zijn lot
om verdord en doods
gedoemd te zijn
tot eeuwig verlangen

naar het frisse groen
het nieuwe leven
de zachte geuren
en de warmte
van de lente.


geplaatst door Rosalita - 4642 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl