Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 25 december 2013

Eenzame Kerst...

 (Niet voor Tere Zieltjes  deel  II..)


uit: "Memoires van een Eenzame Trein Conducteur."                                                                                        Enige autobiografie kan in deze reeks gelukkig volledig ontkend worden.


25 December 1999.                                                                                                                                  Ergens in het Noord'n des Lands..        
Code rood en weeralarmen kenden we toen nog niet.. wel alle hens aan dek bij aangekondigd zwaar winterweer! 
                                                                                                                             
Gisteren dus "onverwacht" werken, 12 uurs "longshift": 07:00-19:00uur, lekker, de dag voor kerst.. moeders moest de feest-boodschappen dus alleen inslaan.. Je had 'r moeten horen!
 
Het noodweer liet op zich wachten, zodat de reguliere dienstregeling overdag geen hinder ondervond..  
Slechts  zes keer met de dood bedreigd door oververhitte dronken bejaarden die hun trein net hadden gemist, omdat die nu eens wel op tijd ging en de oudjes daar achter hun rollators even geen rekening mee hadden gehouden. (ja ja, we doen echt ons best en soms lukt 't ook nog!)
We kregen snert met croissants tussen de middag in de personeelsrestauratie.                                                    Het klapstuk in de soep was ruim de versterfdatum voorbij... Om het uur met bijeengeknepen billen rennen naar het personeelstoilet. Zitten schijten alsof je staat te pissen! En als ik érgens chagrijnig van wordt!

Toen eindelijk de trein met mekkerende Rovers heen was gegleden, kotste een thuisloze junk in het perrontunneltje nog even m'n broekspijpen onder..Zeker ook snert gesnoept...                                                                            Ik kon nog net de met metaal versterkte neus van mijn werk-bootee in zijn nierstreek planten voor hij een tweede lading in stellig kon brengen..
Walmend en onwelriekend dampend, met geelgroene gelaatskleur en bagger in de bilnaad ruim vier uur eerder naar huis gegaan.

Op een aalgladde N34 in een vliegende sneeuwstorm de neus van mijn gezinsbolide verspeeld aan een hardnekkig in de weg staande beuk... Durf te wedden dat die bocht er daar niet eerder zat! Na een half uur blauwbekken in de storm een lift gekregen van een verlate bietenrijder op weg naar Groningen.. Gaandeweg de rit greep hij steeds vaker naar zijn grote rode zakdoek..

Doornat, totaal verkleumd en met een razende dorst thuisgekomen,
mijn allerliefste in kennelijke staat van opwinding ende verhitting aantreffend in de echtelijke sponde,
bedolven onder het vadsig lijf van mijn gulle buurman...!


De huishond plantte, onderweg naar 't schuurtje, nog ff gauw zijn knipkiezen in mijn gespannen kuiten. (Zijn brokjes waren immers eergisteren al op.)
Het bier bleek ruim drie maanden over datum en buurman had net voor zijn edelmoedige daad het laatste uit mijn fles Vecchia Romagna Nero in zijn klokkend keelgat gekiepert...
Ergens gedurende de voortgang van deze indrukken troebleerde een fel gele flits mijn gezichtsveld, gepaard gaand met een stekende pijn in mijn achterhoofd en een scherpe piep in mijn linker oor...


TV-Home was de rest van de avond op ruis...Net als mijn voorheen allerliefste, nadat ik het uitbeenmes in haar gladde bezwete adamsappel had geparkeerd...
Gillen als een mager speenvarken,...buurman bedoel ik...
Nadat ik naber middels een ferme knip van mijn vers gewette heggenschaar van zijn vrijgevige geslachtsdeel had afgeholpen.
Een bloederig spoor door de verse sneeuw trekkend op zijn vluchtroute...Huishond had geen moeite te volgen...
Toch nog iets warms voor in de braadpan dus, en.. er lag nog een half stokbrood!
In het keukenkastje nog een aangebroken fles spiritus gevonden...Ze zeggen dat je daar blind van wordt...we zien wel!
Feestmaal!
 
Inderdaad, vandaag de 95 kilo ruimschoots overschreden...Eindelijk!
Wel lekker rustig zo, zo'n eenzame kerst, hoewel het op de slaapkamer wat begint te ruiken...                      Misschien helpt een "post-coïtale" cigaret??


Al met al Fijne Feestdagen dus!
Gelukkig doet het internet het nog...


geplaatst door Alex61 - 4835 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl