Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 19 december 2013

Feest!

Ik ben nu een week of drie aanwezig in dit circus. Na een eerdere ronde hier die niet tot succes leidde, wat heet: slechts één date in een maand of acht. Niettemin probeer ik het nog maar eens. Ik plaats wat foto’s, herschik ze af en toe, schrijf eens een blogje, reageer in T2S en af en toe stuur ik een persoonlijk bericht. Dat is overigens niet altijd om meteen een date te regelen, wat sommigen blijken te denken. In mijn geval: als ik een date wil, dan schrijf ik dat ik een date wil. Niet iets anders. Als ik iets anders schrijf, dan bedoel ik dat. Dus als ik schrijf dat je een leuk hoofd hebt, dan bedoel ik dat je een leuk hoofd hebt. Bijvoorbeeld omdat ik daar zin in heb en iemand misschien in “zo zie ik er uit” schreef dat ze daar twijfels over had of op andermans (m/v) meningen af gaat. Anders zou ik schrijven: je hebt een leuk hoofd, ik wil graag een date met je. Maar zo werkt dat dus niet. Welaan: bij mij wel, dat je het maar alvast weet. Tot zo ver duidelijkheid. Als ik liever onduidelijk ben schrijf ik een gedicht. Dat vind ik leuker; als je er zelf iets in kunt vinden in plaats van dat ik het voorkauw waarna men maar hoeft te slikken. Ik probeer een plaatje te schetsen. Vul het zelf maar in.

We hebben nog een paar dagen om dit jaar nog aan de v/m te raken. Mij gaat het door mijn tijdelijke verblijfplaats op een gematigd zonnig eiland zeker niet lukken maar ik heb goede hoop voor januari, als ik wat afspraken ga maken en dan maar hoop dat bij één van die keren we beiden blij verrast worden door wie er achter de elektronische ander zit.

De meesten van ons zijn hier op zoek naar iemand om de volgende kerst als tweetal te kunnen vieren. Een enkeling weet het niet zeker maar probeert eens wat langs deze weg.

Enfin, we zullen zien wat ons nog allemaal boven het hoofd hangt.

Ik doe er nog maar eens een (vrij duidelijk) kerstgedicht bij. Fijne feestdagen allemaal!

 

Kerstgedicht

achteraf leek het langer dan het duurde

als liefhebber van statistiek kun je

bijvoorbeeld

voorspellen hoeveel naalden per uur

 

is het volle maan vanavond

het is niet te zien en geen hond huilt ernaar

in deze bal spiegel ik me het liefst

krijg er mooie bolle wangen door

en het kleurtje staat me zeker aan

 

deze is antiek, zie het flinterdunne glas

dunner dan de draad waaraan we hangen

dunner dan een paardenhaar


geplaatst door Renno1 - 5212 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl