Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 24 december 2013

Het kan zomaar gebeuren

Vandaag viel er een boete voor fout parkeren van 97 Euro in de bus, viel mijn topzware echt gewoon oerlelijke, maar wel eigen kerstboom van teveel eigen gemaakte kinderfrutsels om, waaide er een dakpan met veel gedonder van mijn huis, bleef mijn ex-partner echt veel en veel te lang koffie drinken dat ik normaal gesproken al honderd keer had gedacht ‘wordt het geen tijd dat je opstapt’, kwam mijn zoontje ’s nachts uit bed omdat het zo hard stormde en moest ik drie keer controleren of er niet ‘iets’ was want hij wist zeker dat er ‘iets’ in zijn slaapkamer zich had verstopt, iets heel engs ook nog, een soort van spookkerstman.

Normaal gesproken zou dit zeker enige invloed hebben gehad op mijn humeur….maar niet vandaag. Ik verdraag het fluitend. Want ik ben zo blij, zo blij, zo blij dat wanneer zelfs de aarde andersom zou gaan draaien, ik daar absoluut een positieve draai aan zou weten te geven.


Je denkt nu: ‘Of ze is nuts of ze is………’ En inderdaad dat laatste is ze. Heel beangstigend ook! En dan nog zo volkomen onverwacht ook. Echt totaal niet gedacht. En dan ook nog net voor de feestdagen. Wat een planning! In zo’n week dat alles volgepropt is met familie, voedsel inkopen, de laatste cadeaus opsnorren die niet te vinden zijn, schoolkerstvoorbereidingen en uitvoeringen en weet ik het wat al niet wat voor ontzettende belangrijke onzin.
Zodat ik nu alleen nog maar met een gelukzalige glimlach rond kan lopen omdat er binnen die dagen geen enkele maar dan ook geen enkele minuut meer over is om te doen wat ik het allerliefste zou doen. Eigenlijk nu meteen zou willen doen. Dus dat er niets anders meer overblijft dan een beetje chaotisch rondlopen en dom glimlachen en heel vaak mijn telefoon controleren of er al een…….


Maar wat mij nog het meest verraste dat het dus gebeurt wanneer ik het het allerminst verwacht. Met iemand waarbij ik het ook niet had verwacht. Hij had het dan weer wel verwacht maar dat wist ik dan weer niet. Dat er dus totaal geen pijl op is te trekken. Echt geen enkele pijl, behalve dan de ‘je weet wel’ pijl. En dat al die wensenlijstjes echt zo volkomen onzin zijn. Dat die nergens over gaan. Echt helemaal nergens over. Behalve dan dat ik zeker weet dat heel veel niet op dat virtuele lijstje van mij staat en dat ik dat dan heel erg leuk blijk te vinden. Ik bedoel al die dingen die er niet op staan. Het was omdat ik er gewoon niet aan gedacht had. Volkomen nieuwe dingen! Nee, dat ga ik hier niet opnoemen omdat ik dat gewoon liever voor mijzelf houd. Nou eentje dan…..hele foute pantoffels vind ik leuk! Ja, dat had je niet gedacht he, dat ik dat leuk zou vinden. Nou ik dus ook niet.


Zucht…..wat is het leven toch soms mooi. Ook al omdat de zon gelukkig niet schijnt en het zo lekker super grijs is vandaag. Echt zo ontzettend prachtig!


Nou verder heb ik eigenlijk heel weinig te melden zoals je zult begrijpen. Dat is ook wel bijzonder. Er komt geen fatsoenlijk verhaal meer in mijn hoofd. Waarschijnlijk omdat er maar één verhaal in zit. Iets met rozengeur en maneschijn en misschien stiekem al iets (maar dat moet je niet verder vertellen) over een lang en gelukkig leven. Zo iets. Echt waar geen hond op zit te wachten. Veel te saai en voorspelbaar ook.


Gedichten lukt dan weer wel. Maar dat zijn dan weer gedichten die zo afschuwelijk romantisch zijn dat ik ze met goed fatsoen hier niet kan plaatsen. Ik moet natuurlijk wel een beetje aan mijn imago denken. Dus tja, dat is dan even niet anders nu. Ik ben bang dat mij maar één ding nog rest. Jullie hele fijne feestdagen wensen en……een beetje blijven opletten. Als je bij de AH in de rij staat, geld geeft aan de Leger des Heils soldaten of bij het kerstspel naast een onbekende persoon komt te zitten. Dan kan het jou ook zomaar gebeuren. Als een donderslag bij loodgrijze hemel………..je bent gewaarschuwd!


geplaatst door Annet48 - 4738 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl