Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 22 december 2013

Italiaan

Een tijdje geleden klikte ik, op een andere datingsite, op ‘online’ en zag op het scherm allemaal fotootjes van zoekende heren verschijnen. Naar beneden scrollend, stuitte ik op een foto die mijn aandacht trok. Een zwart-wit foto van een hele mooie meneer met donkere krullen die met iets toegeknepen ogen recht in de camera keek. Ik klikte op de foto en zag dat ik in Italie beland was. Mijn kennis van de Italiaanse taal is nul, dus ik gebruikte google-translate om iets te kunnen begrijpen van zijn profieltekst. Uit de vertaling maakte ik op dat ik te maken had met een romantische man die serieus op zoek was naar nieuwe liefde. Hij kon goed koken, hield van kunst en wilde de dame die hij zocht graag alle mooie plekjes van zijn stad laten zien. Met een beetje een zucht van teleurstelling dat deze meneer zo ver weg woonde, klikte ik hem weer weg. Enkele seconden later, ontving ik de melding dat iemand mijn profiel had bezocht. Het bleek de mooie Italiaan te zijn. Ik klikte op envelop-icoontje in zijn profiel en schreef “Pity, too far away”. Er kwam meteen antwoord: “Really? You seem nice”. Ik: “Wish you good luck with finding your one and only”. Hij: “Thanks, you too”.
Die avond heb ik pasta gegeten, in plaats van de geplande Hollandse pot.


geplaatst door Rosalita - 5364 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl