Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 21 december 2013

Speeddate

Speeddate

Ik heb het nog nooit gedaan, speeddaten. Nou ja, één keer niet-serieus in de Groninger KEI-week, de introductie voor nieuwe studenten. Er was een cursus “liefde” in een van de theaters. Grappig, al ging de docent “verleiden” niet in op de vraag of hij verkering had. Er zijn altijd grapjassen in de zaal.

Ik denk niet dat ik er aan ga beginnen. Ik ben al niet zo’n goede verkoper en als ik dan zelf ook nog eens het product ben vrees ik dat er niet veel van terecht gaat komen. Een duidelijke voorstelling heb ik niet van het geheel.

 

het is laat

dan weegt hij haar borsten af

tegen wat hij verder nog omhanden heeft

de lege dag van morgen

de afwas die er nog staat

 

hij rommelt wat door binnenzakken

tot bij een bosje sleutels

 

zij is zich van geen kwaad bewust

bindt in een snel gebaar de haren bij elkaar

dan weet hij hoe laat het is


geplaatst door Renno1 - 5133 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl