Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 27 december 2013

Verstoppertje?

Oei, nu is er sinds mijn vorige blogje een nieuwsgierige die mij wil zien, die kennelijk niet genoeg heeft aan het geschrevene, maar die wil weten wie er achter zit. Ik heb mij een paar weken koest gehouden, maar nu ga ik toch maar weer een blogje schrijven.

Ik wil mij niet laten zien. Ik vind schrijven over daten - verliefd worden – liefde - onbeantwoorde liefdes - seks om de seks - wil ik nog wel seks? - durf ik het eigenlijk nog wel aan? - Interessant en spannend tegelijk. Het gaat in feite over een pad vol onzekerheden. Leuk soms, maar soms ook alles behalve dat. Andere keren weer zodanig dat ik denk: ‘weet je wat? Laat het daten maar aan anderen over!’ Uiteraard is er iets dat mij blijft aantrekken.

Door te bloggen merk ik of ik met sommige struggle alleen sta, of juist niet. Maar nu is er dan de uitdaging om mijn profiel kenbaar te maken. Het voelt aan alsof ik de laatste ben, die bij het verstoppertje spelen nog in haar schuilplaats zit. De nieuwsgierige staat met de handen in de zij, heeft één voet op haar hiel gezet en tikt ongeduldig met de tenen op de grond.

“Zo langzamerhand word ik wel eens benieuwd naar het profiel van die Isla in ofwel harnas danwel leuk jurkje ;-)),” zegt ze.

Ondertussen staat ‘die Isla’ in het harnas achter haar. Ze durft niet met haar ogen te knipperen, of te ademen en ze hoopt, dat de nieuwsgierige niet op de goudblinkende sterren van haar hielsporen onder haar blogje trapt. Sorry dit is een beetje kriptisch, maar het moest even.

Ik schrijf liever onder een pseudoniem, dan kan ik ongeremd over mijn remmingen schrijven. Ik ben een vijfenvijftig jarige moeder van twee, beetje mollig, naturel. Ik moet er niet aan denken dat een bekende mij hier al schrijvend tegen komt. Ik vind het knap, dat anderen daar geen last van hebben. Pas als mensen beginnen over ongekend literaire kwaliteiten van mijn blog, wil ik misschien uit mijn holletje komen, want dan ruik ik: geld!

Hopende hiermee voldoende van mijzelf te hebben blootgegeven, verblijf ik.

Tot de volgende keer!


geplaatst door Isla - 4848 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl