Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 31 maart 2013

Geen titel

Je bent bang
Je diepste ik.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 2 reactiesmaandag 25 maart 2013

Niet-date (2)

De douanebeambte stopt me: "Dat mag niet mee!" wijzend op mijn plastic zak gekookte rijst. Tevergeefs protesteer ik nog, maar de marechaussee heeft me al bij de schouder. Ik snap niet waarom dat niet zou mogen, maar regels zijn blijkbaar regels. Kort daarna hoor ik in de rechtbank mijn vonnis aan: twee weken celstraf. Daar gaat mijn niet-date afspraak!

Lees verder!

geplaatst door Apollo66 - 5 reactieszondag 24 maart 2013

BiBroZaLo...

uit: “Obscure Verhalen voor den Oud’ren Man..”

Hoewel ik recentelijk 14 kilo’s van mijn 50+Omvang kon afschrijven, (mijn Pens heeft het veld geruimd voor een net Buikje, als van een dertiger) …heeft het mijn Scorelijst hier nog geen Vinkjes opgeleverd!
Mijn Geslacht kan ik weer moeiteloos ontwaren, ik scheerde zelfs wat Beharing, waardoor Hij wel minstens een centimeter Langer lijkt…!

Lees verder!

geplaatst door Alex61 - 7 reactiesvrijdag 22 maart 2013

Mijn ideale man

“Mam, toen je net naar de wc was liep er echt een heel leuke man voor jou langs”. Aldus oudste dochter, die ik had uitgenodigd in het sjieke warenhuis voor een lunchdate.

Lees verder!

geplaatst door Babette - 4 reactiesvrijdag 22 maart 2013

Niet-date

Het is allemaal wel erg nieuw voor me, maar daar doe ik het tenslotte voor. Inmiddels sta ik al een maand ingeschreven op de datingsite, heb wat leuke contacten gelegd via de mail van de site, chat zo nu en dan. Sommige contacten vallen stil, maar een van de contacten is overduidelijk aanwezig. De digitale klik lijkt er wel te zijn, gesprekken gaan door via gewone mail, telefoonnummers worden uitgewisseld. En dan: de eerste afspraak wordt gemaakt.

Lees verder!

geplaatst door Apollo66 - 9 reactieszaterdag 16 maart 2013

Snelcursus flirten

Rome, de eeuwige stad. Er zijn ergere plekken om voor je werk naar toe te moeten. En als je er toch bent dan kan je net zo goed lekker genieten van de leuke en spannende dingen die de stad je te bieden heeft. Zoals cultuur, waaronder de lokale keuken en spannende nieuwe gerechten (trippa a la romana om er maar eens eentje te noemen). En een minstens net zo belangrijk deel van de cultuur in Rome: flirten! Prima te combineren met de lokale keuken, zelfs al is het pizza in plaats van trippa.

Lees verder!

geplaatst door Apollo66 - 8 reactiesdonderdag 14 maart 2013

Pantheon (I)

Zeus, Hestia, Artemis, Apollo. Blijkbaar laten de leden hier zich toch wel inspireren door hogere machten, als ik af mag gaan op enkele van de namen hier.

Lees verder!

geplaatst door Apollo66 - 1 reactiemaandag 11 maart 2013

De Ontspannen , Goedlachse en Aantrekkelijke Ikke

Een Fotografisch Handboek Datingsites
(En misschien ook handig voor de vakantiekiekjes)

Goed dames en heren daters,..
’t Is een poosje geleden alweer dat u mijn tirade heeft moeten lezen over de abominabele kwaliteit van de fotografische werkjes hier getoond.. De portretjes dus he..
Voor een rechtgeaarde vakfotograaf is dat natuurlijk een gruwel..

Lees verder!

geplaatst door Alex61 - 6 reactieszondag 10 maart 2013

Lief Dagboek (2)

Ide, haar nickname, was 52 jaar, 1.68 lang en woog 68 kilootjes schoon aan de haak. Haar uiterlijk omschreef ze als 'lief en slank genoeg'. En onder 'Zo zie ik er uit' droeg ze niet meer dan een 'spijkerbroek maar soms ook niet'.

Lees verder!

geplaatst door Zeus - 2 reactieszaterdag 9 maart 2013

Boos op je doos


“Meteen plassen na de daad, veel drinken , cranberrypillen slikken….en nog een goede tip: ik gebruik zalf tegen een droge doos” aldus mijn postmenopauzale vriendin.
Slik. Een droge doos, ik moet er niet aan denken maar ook dat lot zal me wel niet bespaard blijven.

Lees verder!

geplaatst door Babette - 3 reactieszaterdag 9 maart 2013

Niet

Wat fijn, de baas is weer huis
Blij springt hij tegen hem op
Met grote blije ogen
Maar de baas geeft geen thuis

Lees verder!

geplaatst door Pino - 1 reactievrijdag 8 maart 2013

Wij hebben een heel zwaar leven

We hebben begrepen dat u kennis heeft aan een zekere mevrouw Pino.

Our deepest sympathy.
Wij hoeven de lezers dan ook niet meer uit te leggen dat wij – mevrouw Guus en meneer Tom – een verschrikkelijk zwaar leven hebben.

Lees verder!

geplaatst door Pino - 3 reactieswoensdag 6 maart 2013

Autonomie

geplaatst door Moedig - 2 reactiesmaandag 4 maart 2013

Zin

Momenteel is de Levenseindekliniek big business voor mensen die er geen zin meer in hebben.
Er rouleren zelfs wachtlijsten. Voor mensen die geen zin meer hebben komt mij dat wat uitzichtloos over.
Alhoewel wachten ook een zingevende bezigheid kan zijn.

Lees verder!

geplaatst door Pino - 6 reactieszondag 3 maart 2013

Welkom in mijn wereld

Soms is het moeilijk om het begin van de draad te vinden in de grote kluwen wol. Een grote wolk van woorden, gebeurtenissen, beelden, geuren, sferen en klanken. Dat heb ik nu ook. Ik weet niet waar te beginnen en wellicht geeft dit voorbeeld het beste weer hoe het is om de wereld te ervaren als je hoog sensitief bent. Eén op de 10 mensen is hoog sensitief. Je ziet ze in beroepen als kunstenaar, denkers, filosofen, therapeuten en coaches. Ook op deze site vermoed ik een groot aantal hoog sensitieve mensen. En ben je het niet, ook dan kan het interessant zijn om onderstaande te lezen. Dit is mijn verhaal, mijn wereld.

Lees verder!

geplaatst door Moedig - 9 reactiesvrijdag 1 maart 2013

Lief dagboek

Een tijd geleden raakte ik verzeild op een datingsite op het internet, genaamd MATCH4ME. Met de kreet 'Serieuze dating voor hoger opgeleide singles HBO/WO) probeerde de uitbater ervan mij zijn vrijgezellentent binnen te lokken. Gepokt en gemazeld als ik inmiddels ben als het gaat om het reilen en zeilen in het contactadvertentie wereldje, ...

Lees verder!

geplaatst door Zeus - 2 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl