Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 27 december 2013

Verstoppertje?

Oei, nu is er sinds mijn vorige blogje een nieuwsgierige die mij wil zien, die kennelijk niet genoeg heeft aan het geschrevene, maar die wil weten wie er achter zit. Ik heb mij een paar weken koest gehouden, maar nu ga ik toch maar weer een blogje schrijven.

Lees verder!

geplaatst door Isla - 3 reactieswoensdag 25 december 2013

Eenzame Kerst...

 (Niet voor Tere Zieltjes  deel  II..)


uit: "Memoires van een Eenzame Trein Conducteur."                                                                                        Enige autobiografie kan in deze reeks gelukkig volledig ontkend worden.


25 December 1999.                                                                                                                                  Ergens in het Noord'n des Lands..        
Code rood en weeralarmen kenden we toen nog niet.. wel alle hens aan dek bij aangekondigd zwaar winterweer! 
                                                                                                                             
Gisteren dus "onverwacht" werken, 12 uurs "longshift": 07:00-19:00uur, lekker, de dag voor kerst.. moeders moest de feest-boodschappen dus alleen inslaan.. Je had 'r moeten horen!
 

Lees verder!

geplaatst door Alex61 - 4 reactiesdinsdag 24 december 2013

Arretjescake

Zit U allen klaar??                                                                                                                                         Hier volgt weer een aflevering uit de reeks: "Obscure memoires van enen Alleenstaanden Man"...

Gisteren meende ik in een vlaag van naastenliefde mijn levensgezel te moeten verrassen met een zelfgemaakte Arretjescake…
Vrouwen en Chocolade hebben immers een welhaast Mythisch Magische uitwerking op elkaar?!
Wie weet zou dit haar ijzige voorkomen van de laatste weken doen ontdooien.
Ons samenzijn versoepelen, onze conversaties verdiepen, ons gekibbel verstommen, ja zelfs ons liefdesleven opkoken??

Lees verder!

geplaatst door Alex61 - 8 reactiesdinsdag 24 december 2013

Het kan zomaar gebeuren

Vandaag viel er een boete voor fout parkeren van 97 Euro in de bus, viel mijn topzware echt gewoon oerlelijke, maar wel eigen kerstboom van teveel eigen gemaakte kinderfrutsels om, waaide er een dakpan met veel gedonder van mijn huis, bleef mijn ex-partner echt veel en veel te lang koffie drinken dat ik normaal gesproken al honderd keer had gedacht ‘wordt het geen tijd dat je opstapt’, kwam mijn zoontje ’s nachts uit bed omdat het zo hard stormde en moest ik drie keer controleren of er niet ‘iets’ was want hij wist zeker dat er ‘iets’ in zijn slaapkamer zich had verstopt, iets heel engs ook nog, een soort van spookkerstman.

Lees verder!

geplaatst door Annet48 - 14 reactieszondag 22 december 2013

Hier is niets te zien.

Soms schrijf ik een inleiding bij een dichtwerkje. Deze keer liever niet. Ik hou er niet zo van om te besturen waar iets over gaat en wat je ook schrijft, het zal gekoppeld worden aan de regels. Bij deze heb ik liever dat de lezer het zelf aan iets koppelt. Het is voor mij genoeg als dat lukt. Het zal niet voor iedereen zo zijn. Maar ik schrijf ook niet voor "iedereen".

Lees verder!

geplaatst door Renno1 - 5 reactieszondag 22 december 2013

Italiaan

Een tijdje geleden klikte ik, op een andere datingsite, op ‘online’ en zag op het scherm allemaal fotootjes van zoekende heren verschijnen.

Lees verder!

geplaatst door Rosalita - 4 reactieszaterdag 21 december 2013

Love & Death

Ik heb nog 17 jaar, 4 maanden, 1 week en 1 dag te leven. Ofwel, 6342 dagen in totaal. Het aftellen kan beginnen.
Hoe ik dat weet? Er zijn websites die dat met astrologische zekerheid voor je uitrekenen. 'Geniet ervan zolang je kan!', stond er als aansporing bij. Of het wetenschappelijk onderbouwd is, who cares, mensen geloven de gekste dingen over hun toekomst en het hiernamaals, dus laat ik nou eens niet flauw doen. Ik ga ervan uit dat het klopt. Ik word niet ouder dan 73 jaar en ik sterf op 28 april 2031.

Lees verder!

geplaatst door Pringle - 14 reactieszaterdag 21 december 2013

Speeddate

Speeddate

Ik heb het nog nooit gedaan, speeddaten. Nou ja, één keer niet-serieus in de Groninger KEI-week, de introductie voor nieuwe studenten. Er was een cursus “liefde” in een van de theaters. Grappig, al ging de docent “verleiden” niet in op de vraag of hij verkering had. Er zijn altijd grapjassen in de zaal.

Lees verder!

geplaatst door Renno1 - 5 reactieszaterdag 21 december 2013

21 december

Ieder jaar kijk ik er weer naar uit: 21 december, de dag waarop de winter begint. Het is de kortste dag van het jaar en de dag van de ommekeer, want vanaf vandaag worden de dagen weer langer.

Lees verder!

geplaatst door Rosalita - 1 reactievrijdag 20 december 2013

jijisLIEF!

Als ik ’s ochtends op m’n werk de computer opstart en het wachtwoord intyp, krijg ik de boodschap dat mijn wachtwoord niet juist is.

Lees verder!

geplaatst door Rosalita - 5 reactiesdonderdag 19 december 2013

Feest!

Ik ben nu een week of drie aanwezig in dit circus.

Lees verder!

geplaatst door Renno1 - 3 reactieswoensdag 18 december 2013

George, what else.


‘En nu dacht ik……als we de buurtborrel aan het begin van het nieuwe jaar nu weer bij jou organiseren. Dat was vorige keer ook zo enorm gezellig. Ja, jij bent echt heel goed in dat soort dingen. En als jij dan ook weer van die leuke grappige uitnodigingen maakt en rond brengt. En dan gaan we weer samen gitaar spelen en zingen. Wat denk je?’

Lees verder!

geplaatst door Annet48 - 7 reactiesmaandag 16 december 2013

Aan alles een eind.


Bijna niets is eindeloos. Volgens Einstein alleen de domheid van mensen en het heelal. Maar van het heelal wist hij het niet zeker. De rest is op aarde dus eindig. Soms is dat erg, soms niet. Denk aan de feestdagen, de houdbarheid van poedersuiker, de vogeltrek. Wie zal bepalen of en wanneer dat erg is en voor wie? We hebben allemaal wel iets dat stopt en daarna moet je verder. Laten we hopen dat het verderop mooi is!

Lees verder!

geplaatst door Renno1 - 6 reactieszondag 15 december 2013

De afwijzing

Ik was een jaar of dertien, toen ik op een plein in het winkelcentrum van mijn stad werd aangesproken door een klein en -in mijn ogen- stokoud mannetje.

Lees verder!

geplaatst door Rosalita - 3 reactieszaterdag 14 december 2013

23 jaar

Dit is mijn tweede blogje. Eigenlijk mijn vierde, want ik was hier eerder lid, die oude blogs staan nog ergens onderin een archief.

Lees verder!

geplaatst door Renno1 - 5 reactiesvrijdag 13 december 2013

Zo is de hemel

Aan de monding van de IJssel bij Kampen ligt een bijzonder eiland, het Kampereiland. Er wonen een handjevol boeren, melkveehouders, die hun boerderij op een terp hebben staan omdat het water het land soms over stroomt. Een close gelovige gemeenschap waar noaberschap nog telt en de mensen leven met de seizoenen. Op één van deze terpen woont pachtboer en bestuurder Roel met zijn vrouw Gieneke.
‘Als je Roel nog wilt zien moet je voor de kerst nog komen’, had Gieneke door de telefoon gezegd. ‘Het gaat niet lang meer duren.’

Lees verder!

geplaatst door Annet48 - 13 reactiesvrijdag 13 december 2013

Dg 2013!

Het is de laatste tijd wel weer raak hoor.. Twee, drie keer eruit 's nachts...
Overdag bijna niets te doen, maar zodra de duisternis invalt begint het gebel en gejengel..                                    De meest wilde en onzinnige hulpvragen van mensen die het zelf-nadenken zijn verleerd.. Hun problemen zo snel mogelijk willen afschuiven naar een ander...

Lees verder!

geplaatst door Alex61 - 8 reactiesvrijdag 13 december 2013

De onbereikbare

De onbereikbare

Lees verder!

geplaatst door Rosalita - 3 reactiesvrijdag 13 december 2013

nee

het is een mooie stad
je mag de poorten passeren
haar straten zien
een enkel steegje

Lees verder!

geplaatst door Renno1 - 7 reactiesdonderdag 12 december 2013

Dat harnas

Natuurlijk lopen hier mensen rond, die succesvol en zeker zijn in de liefde, vrij zijn en dartelen, oog wenken naar elkaar, flirten en zulks.

Lees verder!

geplaatst door Isla - 2 reactieswoensdag 11 december 2013

dubbele espresso

 

Stadspark, nazomer, regenachtige avond.

Binnen in het niet té drukke theehuis. De ruiten zijn beslagen, het is er aangenaam. Er klinkt zachte jazzmuziek, gerommel van glas- en vaatwerk en het gedempte geroezemoes van gesprekken.

Lees verder!

geplaatst door Mafisti - 5 reactiesmaandag 9 december 2013

liever zonder handen

 

bloot van lijf en ziel

Lees verder!

geplaatst door Mafisti - 2 reactiesmaandag 9 december 2013

Te bang

geplaatst door Annet48 - 12 reactiesmaandag 9 december 2013

Moeder op liefdespad

Vanavond bak ik pannenkoeken. Een hele stapel, in twee pannen tegelijk. Het gaat me goed af, ze zijn mooi dun. Een heerlijke geur verspreidt zich door het huis. De jongens komen er op af.

Ik herinner me hoe mijn moeder vroeger pannenkoeken bakte en wij als kinderen in de keuken zaten, op de grond met onze rug tegen de verwarming. En iedere keer kieperde mijn moeder weer een nieuwe pannenkoek op ons bord. Momenten van pure feestelijkheid. Zoiets kan een goede moeder, ik had diep ontzag voor haar.

Lees verder!

geplaatst door Mea - 8 reactieszaterdag 7 december 2013

In the mood for love

Mijn 16-jarige dochter kwam donderdag giechelend thuis na de sinterklaasviering op school. Ze had geen chocoladeletter maar een chocoladepenis uit de zak van Sinterklaas opgediept. Puur met witte melkchocolade van binnen. Keurig verpakt in een hoesje met rood gestifte zoenlippen. Dus: laten we het eens over seks hebben. Een klein coïtuscollege van de wereld draait door, zeg maar. Het zijn de donkere dagen voor kerst en we zijn hier toch als sekslozen onder elkaar, dus we kunnen vrijuit praten.

Lees verder!

geplaatst door Pringle - 11 reactiesvrijdag 6 december 2013

The Golden Faery from the West

Ik was er een poosje tussenuit hier..
Effe geen zin meer in virtuele vleeskeuring en onbeantwoorde berichtjes..
Ik had het helemaal gehad.

Lees verder!

geplaatst door Alex61vrijdag 6 december 2013

Op m'n bek gaan II

Het gekke is, ook al weet je hoe het in elkaar zit, dan toch, elke keer, op het moment surprême, kon-ik-het-niet-geloven. En dus weer op m’n bek. Wat gebeurt er dan? Dan stuitte ik op grenzen, op buitenkant, op poses, en goh, wat voelde ik elke keer veel emotie, een enorme verbijstering en ook een soort boosheid. In dat telkens weer niet kunnen delen van direct beleven. En nu, na jaren, ga ik het dan eindelijk leren daar beter mee om te gaan, overigens, zonder iets van m’n gevoel in te leveren. Integendeel. Het is juist in dat gevoel, in dat steeds doorvoelen. Daarin wordt het allemaal verteld. In dat steeds weer onbeschermde open zijn.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 3 reactiesvrijdag 6 december 2013

De saunaaier


Eindelijk ben ik dan alleen in de sauna beland. Ik heb windkracht 8 getrotseerd wat best moedig was, aangezien bij de laatste storm mijn auto op een haar na geraakt was door een omvallende boom. Maar nu zit ik dan toch lekker in de sauna tussen een handvol mensen die hier rondlopen. Weinig mensen, vanwege pakjes avond of vanwege de storm. Even niets, even niemand die wat wil of iets om voor te zorgen. Gewoon me, myself and I. Heerlijk!

Lees verder!

geplaatst door Annet48 - 7 reactiesdonderdag 5 december 2013

Eetmaatje

We leerden elkaar kennen in een groep. Ik was vanaf het eerste moment onder de indruk van hem en kon me nauwelijks voorstellen, dat iemand als hij alleenstaand was. Hij is dertien jaar jonger dan ik ben. We bleken op acht-minuten-fietsen afstand bij elkaar vandaan te wonen en hij stelde voor om zo nu en dan bij elkaar te gaan eten.

Lees verder!

geplaatst door Isla - 3 reactieswoensdag 4 december 2013

Dag

Ik had je de hemel willen geven

Compleet met stralen, licht en geluid
‘Don’t stop me now’ uit de wolken
Als zachte regen op je huid

Lees verder!

geplaatst door Annet48 - 3 reactiesmaandag 2 december 2013

Het verhaal van de tomatensoep

Er was eens heel lang geleden in een chique restaurant een grote dikke pan tomatensoep die al heel lang op het vuur stond. Zo lang dat niemand eigenlijk nog wist hoe lang dat was. Hij was er gewoon altijd.

‘Weet je wat ik nu heel graag zou willen’, sprak de tomatensoep op een dag. ‘Het liefst van al werd ik tomaten-groentesoep. Dan zou ik zoveel gelukkiger zijn. Ik ben dit leven zo zat.’

Lees verder!

geplaatst door Annet48 - 11 reactieszondag 1 december 2013

Mag ik mij nog een keertje voorstellen

Mag ik mij nog een keertje voorstellen. Mijn naam is Annet. Eerder schreef ik in verschillende periodes onder andere nicknames, zoals Julia28 :), hier. Grappige blogs, serieuze blogs, echte blogs, virtuele blogs, dramatische blogs en (be)lerende blogs rondom het thema liefde. Hoe kan het ook anders hier.... Daarnaast schrijf ik romans en poëzie.
Schrijven doe ik in de eerste plaats voor mijzelf. Ja, heel egoïstisch! Ik heb altijd verhalen in mijn hoofd die er uit moeten. Het helpt mij bovendien om mijn gedachten te ordenen en nieuwe ideeën en gedachten vorm te geven. Show don’t tell, is de eerste les die je leert bij schrijven. Show don’t tell. Maar vandaag trek ik mij daar niets van aan. Ik vertel je waarom ik hier weer ben en weer blog.

Lees verder!

geplaatst door Annet48 - 6 reactieszondag 1 december 2013

Plum vainqueur

Al een paar dagen ben ik bezig met de voorbereiding. Lijstjes gemaakt en afgevinkt, boodschappen gedaan, route ingetekend op de kaart. Het belooft mooi weer te blijven, niet al te warm en een beetje westenwind. Het lukt me om op tijd naar bed te gaan. Lekker lezen in bed. Ik wil twee boeken en een dagboekje meenemen voor onderweg, maar deze pil van Oek de Jong is toch wel erg dik en zwaar om mee te nemen. Na twee hoofdstukken doe ik het licht uit en val vrijwel direct in slaap. Ik droom van een vrouw in een blauwige of paarse jurk. Ik drink koffie met haar op haar teras.. Twee grote honden liggen aan onze voeten. Nog een wazig beeld van een grote tuin, bloemen en haar ogen, een paarse hoofdband. Verder weet ik me 's morgens niet meer te herinneren, maar wel een intens gelukkig gevoel wat me bijgebleven is. Ik kan de droom niet plaatsen.

Lees verder!

geplaatst door Nobele - 8 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl