Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 20 januari 2014

Fotoloos

Een fotoloos profiel benadert mij met behulp van de interesseknop. Niks mis mee. Ik wou dat ik het kon, maar ik heb het gevoel dat ik dan niet echt interesse toon. Al met al doet hij wel meer dan ik de laatste tijd doe. Hij neemt initiatief! Met kunstmatige belangstelling lees ik zijn profiel en stuur een berichtje terug. Wellicht kom ik meer te weten.

Iedereen moet doen wat hij wil, maar de reactie vind ik heel flauw. Hij geeft mij zijn e-mail adres en belooft mij dan zijn foto. Waarom zou ik reageren op een wit vlak en een nauwelijks ingevuld profiel? Dit heb ik vaker meegemaakt. Ik word nog geholpen met de suggestie dat ik een aparte account aan kan maken, als ik mij daar veiliger bij voel. Aan zijn e-mail naam is te zien dat hij dat ook heeft gedaan.

Nieuwsgierig naar de foto, begeef ik mij toch op dat pad. Ja, ik heb dat ook vaker gedaan. Terwijl ik aan het puzzelen ben hoe dat ook al weer moet, kom ik tot de conclusie dat ik helemaal niet geïnteresseerd ben in die man. Ik heb het gevoel dat ik naar een zijdeurtje wordt gesluisd en ik denk dat hij en ik niet op dezelfde manier over daten denken.

Maar om nou gewoon op de - geen interesseknop - te drukken, dat gaat mij te zeer aan het hart. Wie weet wat voor een beweegredenen hij heeft, om in eerste instantie zo weinig informatie te verschaffen. Maar die twijfel werkt niet. Er komt doodleuk een slap verhaaltje terug, dat nauwelijks antwoord geeft op wat ik schrijf. Hoe handig is het, dat als ik geen berichtje meer stuur, hij als gratis lid niet meer kan reageren.

hihi


geplaatst door Isla - 4096 keer gelezen

beoordeeld 3.63/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl